Η δύσκολη χειρουργική επέμβαση της διάσημης ηθοποιού και το αποτέλεσμα

Η δύσκολη χειρουργική επέμβαση της διάσημης ηθοποιού και το αποτέλεσμα

H δύσκολη επέμβαση στον αυχένα.

Μας ξάφνιασε η αγαπημένη ηθοποιός με το δύσκολο χειρουργείο που έκανε. Οι εικόνες από τους δίσκους τιτανίου που βρίσκονται πια στον αυχένα της, μιλούν μόνοι τους .

Η 42χρονη που την έχουμε αγαπήσει μέσα από ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές και που πάντα ξεχώριζε έκανε ένα δύσκολο χειρουργείο για να ξεπεράσει την αυχενική δισκοκήλη, η οποία της δημιουργούσε έναν απερίγραπτο πόνο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η αυχενική δισκοκήλη (κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου) είναι μια σχετικά συχνή πάθηση, που προκαλεί πόνο στον αυχένα και το χέρι σε ανθρώπους ηλικίας 30 – 50 ετών.



Η ίδια η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες μετά την επέμβαση, φορώντας ένα τεράστιο κολάρο που κρατά τον αυχένα της σταθερό και έδειξε τους δύο νέους δίσκους τιτανίου που κοσμούν πια τον αυχένα της γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι πια βιονική. Με δύο δίσκους τιτανίου στον αυχένα μου και μπορώ πια να σταθώ όρθια όπως κι εσείς, θα δώσω στον εαυτό μου μερικούς μήνες και μετά θα σας καταπλήξω», τόνισε η ηθοποιός που μας έδειξε και την ακτινογραφία της.