Johnny Depp VS Amber Heard: Η τεράστια ανατροπή στην υπόθεση και τα νέα στοιχεία (photos)

Johnny Depp VS Amber Heard: Η τεράστια ανατροπή στην υπόθεση και τα νέα στοιχεία (photos)

Kαταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση των δύο stars. 

Δεν υπήρχε άνθρωπος στον πλανήτη που το καλοκαίρι που μας πέρασε δεν εξέφρασε έστω και μία φορά τη γνώμη του για την απίστευτη υπόθεση ανάμεσα σε ένα πάλαι ποτέ αγαπημένο και διάσημο ζευγάρι. Αναφερόμαστε στη διαμάχη των Johnny Depp και Amber Heard, ή για την ακρίβεια του Johnny προς την εφημερίδα «The Sun» η οποία σε εξώφυλλό της τον είχε αποκαλέσει «Wife Beater».

Ως γνωστόν, ο Depp έχασε την υπόθεση, μιας και τα στοιχεία τα οποία παρουσίασαν οι δικηγόροι της πρώην συζύγου του, έπεισαν το δικαστήριο για την ενοχή του. Η συνέχεια λίγο πολύ γνωστή, με τον διάσημο ηθοποιό να χάνει τη μία δουλειά πίσω από την άλλη, μιας και κανένας δεν επιθυμούσε να συνεργαστεί με κάποιον που, με δικαστική απόφαση, κακοποίησε τη γυναίκα του.

Όλα αυτά όμως μέχρι χθες, μιας και σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δικηγόροι του star, κρύβουν έναν… άσσο στο μανίκι τους! Συγκεκριμένα, είναι σε θέση να αποδείξουν την αναξιοπιστία της Heard ως άνθρωπο, μιας και το 2016 προέβη σε δημόσια δήλωση-υπόσχεση, που δεν τήρησε ποτέ!

Συγκεκριμένα, είχε υποσχεθεί ότι την ύψους 7 εκατομμυρίων δολαρίων διατροφή από τον Johnny θα τη διέθετε εξ’ ολοκλήρου σε Νοσοκομείο Παίδων και τον οργανισμό American Civil Liberties Union! Κάτι που σύμφωνα με την πλευρά του Depp δεν συνέβη και πλέον είναι σε θέση να το αποδείξουν.

Διάβασε περισσότερες λεπτομέρειες στην παρακάτω gallery: