Η αποκαλυπτική φωτογραφία της παίκτριας του GNTM που έκανε και την Καγιά να σχολιάσει

Η αποκαλυπτική φωτογραφία της παίκτριας του GNTM που έκανε και την Καγιά να σχολιάσει

Η Βίκυ Καγιά έπαθε πλάκα με την πρώην παίκτρια.

Το Greece’s Next Top Model 3 αποτελεί παρελθόν ήδη τρεις μήνες τώρα, όμως δεν σου κρύβουμε πως λείπει από τα βράδια μας. Το reality μοντέλων που φέτος για πρώτη φορά είδαμε να συμμετέχουν και αγόρια έχει γίνει η ένοχη απόλαυσή μας τα τελευταία τρία χρόνια, και αναμένεται να γίνει για ακόμη μια χρονιά.

Φέτος ξεχωρίσαμε πολλούς αγαπημένους παίκτες τόσο αγόρια, όσο και κορίτσια, όμως μία κοπέλα ήταν αυτή που κέντρισε το ενδιαφέρον μας εξαρχής. Μια κοπέλα φαινομενικά διαφορετική από όλες τις άλλες, αλλά με το ίδιο πείσμα, την ίδια θέληση και την ίδια όρεξη για δουλειά.

Η παίκτρια κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελική τριάδα, όμως δεν ήπιε νερό από την πηγή, αφού νικητής αναδείχθηκε ο Ηρακλής Τσουζίνοβ. Η Παρασκευή Κερασιώτη ήταν η έκπληξη του φετινού GNTM και αυτό το βλέπουμε και μέσα από το Instagram account της. Η Παρασκευή έκανε το όνειρό της πραγματικότητα, και μπορεί να μην κέρδισε το έπαθλο, κέρδισε όμως μια θέση στον κόσμο του modelling και όπως βλέπουμε είναι εξαιρετική.

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο account της είναι πραγματικά απίστευτες οπότε δεν μα φαίνεται και πολύ περίεργο που βλέπουμε τόσα σχόλια από κάτω αλλά και likes. Πριν από μερικές ώρες ανέβασε δύο νέες φωτογραφίες στο account της, όπου σε μία από τις δύο την βλέπουμε να ποζάρει σχεδόν topless και να είναι απλά κούκλα.

Και από ότι φαίνεται την ίδια άποψη έχει τόσο η Βίκυ Καγιά που έχει σχολιάσει τη φωτογραφία της, όσο και ο Γιώργος Καράβας. Βέβαια βλέποντας μετά και τις υπόλοιπες φωτογραφίες της αντιληφθήκαμε κάτι.

Η Βίκυ Καγιά πρέπει να είναι μεγάλη fan της Παρασκευής και να τη θαυμάζει, γιατί είδαμε πως έχει σχολιάσει σχεδόν σε όλες τις αναρτήσεις της.

Δες στη gallery που ακολουθεί τη φωτό, αλλά και τα σχόλια της Βίκυς Καγιά.