Survivor 4: Πώς ήταν οι παίκτες όταν μπήκαν στο παιχνίδι και πώς είναι σήμερα;

Survivor 4: Πώς ήταν οι παίκτες όταν μπήκαν στο παιχνίδι και πώς είναι σήμερα;

Βλέπεις κι εσύ την αλλαγή στην εμφάνισή τους;

Το Survivor επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια στους δέκτες μας το 2017. Διάσημοι και μαχητές χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και η περιπέτεια στον Άγιο Δομίνικο ξεκίνησε. Δύο σεζόν είδαμε το Survivor να σπάει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης και πραγματικά τα βράδια μας κυλούσαν υπέροχα. Η τρίτη χρονιά που ήταν μεικτό Ελλάδα-Τουρκία δεν φάνηκε να έχει τόσο μεγάλη επιτυχία, και φέτος το reality επιβίωσης επέστρεψε πιο δυναμικό από ποτέ.

Από τότε που έχει ξεκινήσει τα νούμερα της τηλεθέασης είναι πραγματικά απίστευτα, και η αλήθεια είναι πως δεν απορούμε καθόλου γι’ αυτό. Το Survivor τα έχει όλα, και το κυριότερο έχει τον Ντάφυ (ή Τριαντάφυλλο αν προτιμάς) και αυτό τα λέει όλα. Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά όλα έχουν αλλάξει στην ομάδα των κόκκινων, και αυτό γιατί κανείς τους δεν περίμενε αυτή την ανατροπή.

Ο Τριαντάφυλλος έχει κερδίσει μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού και αυτό φάνηκε και στην αποχώρηση της Τετάρτης, που ήταν ο πρώτος σε προτίμηση για να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο.

Περιμένοντας λοιπόν το επεισόδιο της Κυριακής για να δούμε πως είναι το κλίμα μετά την αποχώρηση του Κοψιδά του και την παραμονή του Ντάφυ, θα «μελετήσουμε» κάτι άλλο. Η ομάδα του Πρωινού έδειξε στην εκπομπή το πριν και το μετά των παικτών στον Άγιο Δομίνικο και η αλήθεια είναι πως έχουν αλλάξει πάρα πολύ.

Άλλοι έχουν αδυνατίσει υπερβολικά, άλλοι έχουν πρηστεί (γυναίκες κυρίως) και άλλοι δεν αναγνωρίζονται σε σχέση με το πως μπήκαν. Έχεις κι εσύ απορία να τους δεις;

Πάτησε το play στο βίντεο λοιπόν, τι περιμένεις;;