To supermodel μας δείχνει για πρώτη φορά το προσωπάκι του μωρού τoυ

Sabine Camhi
To supermodel μας δείχνει για πρώτη φορά το προσωπάκι του μωρού τoυ

Η Romee Strijd μοιράζεται αξιολάτρευτες φωτογραφίες με το μωράκι της, την Mint!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της Victoria Secret, η Romee Strijd και ο σύζυγός της, Laurens van Leeuwen.

Η Romee Strijd είπε ότι η αγάπη για την νεογέννητη κόρη της, την Mint, είναι «απερίγραπτη» καθώς ανέβασε μια σειρά από υπέροχες φωτογραφίες του μωρού της και απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τη ζωή της ως Μαμά την Πέμπτη.

Ο Άγγελος της Victoria Secret, 25 ετών, δημοσίευσε επίσης μια εντυπωσιακή throwback φωτογραφία της με μαγιό, καθώς παραδέχτηκε ότι δυσκολεύεται να βρει το κίνητρο να κάνει γυμναστική, χάρη στο lockdown και πολλές άυπνες νύχτες.


https://www.instagram.com/p/CMfbJoXMruF

Πρώτα όμως, η καλλονή με καταγωγή από την Ολλανδία μοιράστηκε ένα υπέροχο βίντεο όπου κρατάει αγκαλιά την Mint, καθώς χαμογελούσε στην κάμερα. Το μοντέλο δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία του πανευτυχής και χαμογελαστού συντρόφου της Laurens van Leeuwen με την κόρη τους αγκαλιά, η οποία ήταν τυλιγμένη σε μια κρεμ κουβέρτα. Αποδεικνύοντας ότι είναι εξίσου κομψός όσο η κοπέλα του, ο 30χρονος σύμβουλος επιχειρήσεων, φόρεσε ένα μαύρο κασκέτο, και ένα δερμάτινο jacket.

Η Romee γέννησε την Mint τον Δεκέμβριο που πέρασε με τον σύζηγό της Laurens van Leeuwen, με τον οποίο είναι μαζί από το 2010. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2018.

Σε μια άλλη φωτογραφία, το μοντέλο φοράει ένα hoodie στο χρώμα της μέντας και ένα καφέ παλτό καθώς η κόρη της κούρνιαζε δίπλα στο στήθος της με μια ζακέτα με κουκούλα. Η κόρη του ζευγαριού δεν μπορούσε να σταματήσει να χαμογελάει σε κάθε φωτογραφία που δημοσίευσε η Romee.

Στην λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: «Για κάποιο λόγο ήμουν τόσο αγχωμένη να την ανεβάσω, είχα αμφιβολίες για πολύ καιρό…δεν ξέρω γιατί ακριβώς, αλλά αυτήν την στιγμή νιώθω πως είμαι έτοιμη. Είμαι τόσο περήφανη, και δεν υπάρχει κανένας που με κάνει να χαμογελάω όσο αυτή, η αγάπη μου για εκείνη είναι απερίγραπτη… είναι η ζωή μου και μου αρέσει να μοιράζομαι την ζωή μου μαζί σας! Η μικρή μας Mint».

Όταν ρωτήθηκε ποια ήταν η πρώτη της εντύπωση όταν ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος, η Romee μοιράστηκε μια throwback φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα και έγραψε: «Ήμουν τόσο σοκαρισμένη αφού δεν το περίμενα (λόγω του PCOS μου, δηλαδή τον σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών)».