10 καλλιτέχνες που δεν έχουν κερδίσει ποτέ βραβείο Grammy

10 καλλιτέχνες που δεν έχουν κερδίσει ποτέ βραβείο Grammy

Θα σου φανεί πραγματικά απίστευτο.

Τα Βραβεία Grammy του 2021 προβλήθηκαν την Κυριακή το βράδυ (14 Μαρτίου) και ενώ πολλοί καλλιτέχνες γιόρτασαν την υποψηφιότητά τους για πρώτη φορά, υπάρχουν αρκετοί καλλιτέχνες που δεν έχουν κερδίσει ποτέ το μεγάλο μουσικό βραβείο.

Με την πάροδο των ετών, η Katy Perry έχει κερδίσει πέντε American Music Awards, πέντε Billboard Music Awards και πέντε MTV Video Music Awards, αλλά δεν έχει κερδίσει ποτέ κανένα από τα 13 Grammys για τα οποία έχει προταθεί.

Ο Blake Shelton από την άλλη έχει κερδίσει 10 βραβεία CMA, έξι βραβεία ACM και εννέα βραβεία μουσικής CMT, αλλά δεν έχει κερδίσει ποτέ κανένα από τα εννέα Grammys για τα οποία έχει προταθεί. Ένας καλλιτέχνης έλαβε το βραβείο Lifetime Achievement Award από τα Grammys, αλλά ποτέ δεν κέρδισε κανένα από τα 12 βραβεία για τα οποία είχε υποψηφιότητα.

Συγκεντρώσαμε μια λίστα με 11 μουσικούς που στοιχηματίζουμε ότι θα εκπλαγείς που δεν έχουν κερδίσει ποτέ ένα Grammy. Τα 63α ετήσια βραβεία Grammy μεταδόθηκαν ζωντανά στο CBS και το Paramount + την Κυριακή (14 Μαρτίου) με οικοδεσπότη Trevor Noah. Ο Harry Styles κέρδισε το πρώτο του βραβείο Grammy με το κομμάτι «Watermelon Sugar», η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που κερδίζει για τρίτη φορά το βραβείο «Album Of The Year», όσο για τη Beyonce, «έσπασε» το ρεκόρ με τα περισσότερα βραβεία.

Ποιοι είναι όμως οι καλλιτέχνες που δεν έχουν κερδίσει ποτέ βραβείο Grammy;

Ρίξε μια ματιά στη gallery και θα μάθεις.