Masterchef 5: 20 tweets που δείχνουν ότι η Μαρίνα είναι η πιο μισητή παίκτρια

Masterchef 5: 20 tweets που δείχνουν ότι η Μαρίνα είναι η πιο μισητή παίκτρια

Το twitter κέντησε!

Αν υπάρχει μία παίκτρια που έχει συζητηθεί όσο ποτέ άλλοτε φέτος στο Masterchef 5, αυτή είναι η Μαρίνα Ντεμολλάι. Η Μαρίνα είναι μητέρα δύο παιδιών, κατάγεται από την Αλβανία και μπορεί τώρα να ζει μια όμορφη ζωή, όμως δεν ήταν όλα ρόδινα στη ζωή της.

Εκτός από το γεγονός ότι βίωσε έντονο ρατσισμό, ήρθε αντιμέτωπη και με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. «Δυναμική δεν ήμουν πάντα στη ζωή μου λόγω κάποιων καταστάσεων υγείας που είχα περάσει. Στην ηλικία των 14 ετών κόλλησα τοξόπλασμα από μία γάτα και το μικρόβιο με χτύπησε στο οπτικό νεύρο, με αποτέλεσμα να χάσω την όρασή μου από το αριστερό μάτι. Δεν ήταν μια εύκολη περίοδος. Για ένα διάστημα δύο χρόνων χρειάστηκε να βρίσκομαι καθημερινά στο νοσοκομείο χάνοντας όλη την εφηβική ηλικία μου, τους φίλους, την καθημερινότητά μου.

Έπρεπε να κάνω μια ειδική διατροφή. Παρ’ όλα αυτά όταν λες σε ένα παιδάκι ότι δεν μπορεί να φάει αλάτι και ζάχαρη και πρέπει να τα κόψει όλα, κάνει παρατυπίες. Κατέληξα να φτάσω 120 κιλά. Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, δεν ήθελα να κάνω παρέες και όπως όλα τα παιδάκια από την Αλβανία, και εγώ και οι αδελφές μου βιώναμε μονίμως τον ρατσισμό.

Το μόνο πράγμα που με έβγαλε από αυτό ήταν ο αθλητισμός. Κατέβηκα σε μία ομάδα χάντμπολ. Στα 16 έπαιζα στην κατηγορία Α1. Τώρα έχω το 75% της όρασής μου. Δεν μπορώ 100% να εστιάσω σε πράγματα ή να δω, αλλά μπορώ να κινηθώ στον χώρο χωρίς να πέσω πάνω σε πράγματα και ανθρώπους. Αλλά είμαι πολύ καλός ακουστικός τύπος και τα καταφέρνω μια χαρά», είχε αναφέρει η Μαρίνα στην οντισιόν της στο MasterChef.

Και μπορεί να έχει περάσει τόσες δυσκολίες στη ζωή της, όμως δεν το βάζει κάτω. Όχι μόνο δεν το βάζει κάτω, για την ακρίβεια, αλλά είναι και η ίδια πολύ σκληρή απέναντι στους συμπαίκτες της. Έχει σχεδόν πάντα να πει κάτι αρνητικό για τον καθένα. Το παρακάτω βίντεο είναι η απόδειξη όσων σου λέμε, ενώ τα tweets που θα δεις στην παρακάτω gallery θα σε πείσουν ότι η Μαρίνα είναι πιο μισητή παίκτρια στο φετινό Masterchef. Κάνε scroll και δες και μόνη σου…