Survivor 2017: Τι απέγιναν και πού βρίσκονται σήμερα οι παίκτες του πιο επιτυχημένου ριάλιτι

Survivor 2017: Τι απέγιναν και πού βρίσκονται σήμερα οι παίκτες του πιο επιτυχημένου ριάλιτι

Survivor 2017: Οι παίκτες τότε και τώρα.

To φετινό Survivor στον ΣΚΑΪ, το οποίο προβάλλεται εν μέσω πανδημίας, αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης ever.
Αυτό έχει ήδη δημιουργήσει σκέψεις, να παραταθεί για δύο εβδομάδες η ημερομηνία του τελικού.

Για να γίνει αυτό, η παραγωγή έχει αποφασίσει να αναβάλλει κάποιες αποχωρήσεις, όπως αυτή που θα συνέβαινε στη διάρκεια του Πάσχα.

Έτσι, το διάστημα αυτό, οι παίκτες που θα έχουν απομείνει χωρίς πια νέες προσθήκες, θα γιορτάσουν με αρνιά στον Άγιο Δομίνικο και δεν θα αποχωρήσει κανείς ως δώρο της παραγωγής.

Κάτι τέτοιο είχε συμβεί και στο Survivor του 2017, ένα από τα πιο επιτυχημένα ριάλιτι επιβίωσης στη χώρα μας, το οποίο ήταν το πέμπτο στην Ελλάδα και πρώτο που προβλήθηκε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Το Survivor 2017 έκανε πρεμιέρα ατις 13 Φεβρουαρίου 2017 στην Ελλάδα και την ίδια μέρα στην Κύπρο, στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA. Στην πέμπτη, ή πρώτη, όσον αφορά τη προβολή του στο ΣΚΑΪ, σεζόν παρουσιαστής ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης.



Νικητής του παιχνιδιού ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος (ή Ντάνος) με έπαθλο 100.000 ευρώ. Θυμάσαι όμως όλους τους παίκτες, διάσημους και μαχητές;

Πού βρίσκονται και τι κάνουν σήμερα. Δες την gallery