Άγριες Μέλισσες: Μια λέξη του Νικηφόρου προκάλεσε πανικό στο Twitter (photos)

Άγριες Μέλισσες: Μια λέξη του Νικηφόρου προκάλεσε πανικό στο Twitter (photos)

Oι Άγριες Μέλισσες μας μαθαίνουν νέες λέξεις.

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες την επόμενη εβδομάδα. Η Δρόσω με τον Κωνσταντή ταξιδεύουν στο Παρίσι για να πείσουν την Ασημίνα να φέρει πίσω τον μικρό Στέργιο. Ωστόσο, η Ασηµίνα καταφέρνει να πείσει τη Δρόσω να γυρίσει στην Ελλάδα, καθώς τη διαβεβαιώνει πως θα επιστρέψουν και εκείνοι. Η Δρόσω µε τον Κωνσταντή επιστρέφουν στην Ελλάδα την ώρα που η Ασηµίνα πιέζει τον Νικηφόρο να γυρίσουν και εκείνοι. Όµως αυτό θα κοστίσει τον ίδιο της τον γάμο.

Η σύγκρουσή Νικηφόρου και Ασημίνας θα φέρει αντιµέτωπους και ο Νικηφόρος παίρνει µία αναπάντεχη απόφαση. Το διαζύγιο και ο χωρισµός είναι πια µονόδροµος για εκείνον, ο οποίος θέλει και να κρατήσει μόνος του το παιδί.

Οι άγριες προθέσεις του Νικηφόρου φάνηκαν και από το πιο πρόσφατο επεισόδιο, στο οποίο τον ακούσαμε να μιλάει στο τηλέφωνο με τον Κωνστναντή σε έναν απίθανο διάλογο.Κωνσταντής: Πιστεύεις πως έχεις ακόμα τη δύναμη να κρατάς τη Δρόσω μακριά από τον γιο της:

Νικηφόρος: Για όποιο λόγο κι αν πήρες, άδικα πληρώνει ο πατέρας σου υπεραστικό.

Κωνσταντής: Νικηφόρε θα έρθω εκεί και θα σε λιώσω:

Νικηφόρος: Η δύναμη της Δρόσως ποια είναι εσύ; Που θα μας λιώσεις; Δεν έχετε άλλο όπλο στα χέρια σας.

Κωνσταντής: Νικηφόρε γύρνα πίσω.

Νικηφόρος: Ποιος είσαι εσύ να με απειλείς.Μια ζωή ήσουν το τσουτσέκι του Δούκα και τώρα έγινες το κωλομπότσι της Δρόσως. Μην με ξαναενοχλήσεις.

Ειδικά, η λέξη κωλομπότσι, έγινε viral στο Twitter κι όχι άδικα.

Δες τα σχόλια στην παρακάτω gallery.

DPG Network