Η Φάρμα: Δεν φαντάζεσαι ποιος διάσημος κάνει καραντίνα για να μπει στο παιχνίδι

Η Φάρμα: Δεν φαντάζεσαι ποιος διάσημος κάνει καραντίνα για να μπει στο παιχνίδι

Μι προσθήκη έκπληξη στη Φάρμα του ΑΝΤ1.

Μόλις χθες μπήκε στη Φάρμα του ΑΝΤ1 η Μαρία Φραγκάκη και ο σχεδιαστής Ερωτόκριτος.
Ειδικά ο Ερωτόκριτος κατάφερε να συγκινήσει τους συμπαίκτες του και το τηλεοπτικό κοινό μιλώντας για την απώλεια του γιου του Μανώλη στα έντεκα χρόνια του από λευχαιμία.

«Μείναμε στο νοσοκομείο 1,5 χρόνο. Είχε μία σπάνια μορφή λευχαιμίας. Την πρώτη ημέρα που μπήκαμε στο νοσοκομείο είχε 1.000.000 λευκά αιμοσφαίρια, το αίμα ήταν σαν νερό. Εγώ το είδα σαν δώρο, μία ευλογία. Δεν το είδα σαν εμπόδιο, το αγκάλιασα και μετά από πατέρας 3 παιδιών έγινα 23, 103» τόνισε ο γνωστός σχεδιαστής.

Κι αν νομίζεις πως οι παίκτες στη Φάρμα είναι αυτοί που είδαμε, κάνεις λάθος. Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» έγινε η αποκάλυψη για τον διάσημο παίκτη που θα μπει στη Φάρμα την επόμενη εβδομάδα.

Μιλάμε για τον χορογράφο Τάσο Ξιαρχό, τον οποίο αγαπήσαμε από τη συμμετοχή του στο Just the 2 of Us, το οποίο και κέρδισε παρέα με την Κόνι Μεταξά.
Ο Τάσος μίλησε στη Σίσσυ και την παρέα της τονίζοντας τους λόγους που πήρε απόφαση να μπει μέσα στο ριάλιτι αλλά και το πώς συνέβη η πρόταση.Διάβασε στην γκάλερι το τρελό στόρι της συμμετοχής του Τάσου στη Φάρμα:

DPG Network