Η εφορία έκανε την ζωή δύσκολη για την Έλλη Κοκκίνου για δύο 24ωρα

Η εφορία έκανε την ζωή δύσκολη για την Έλλη Κοκκίνου για δύο 24ωρα

Τέλος καλό, όλα καλά για την Έλλη Κοκκίνου η επίσκεψή της στην εφορία. Λεπτό προς λεπτό όλα όσα έζησε μέσα στην δημόσια υπηρεσία και περιέγραφε μέσω twitter.

Ύστερα από δύο συνεχόμενες ημέρες, η Έλλη Κοκκίνου κατάφερε να διεκπεραιώσει χτες Τρίτη τη δουλειά που είχε με τη Δ.Ο.Υ. της περιοχής της. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, μάλιστα, έδινε λεπτομέρειες κάθε φορά μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter τις εντυπώσεις της στην περιπέτεια αυτή, ενημερώνοντας όλους τους followers πως πρέπει να αντιμετωπίζουν μια τέτοια κατάσταση.

Το πρωί της Δευτέρας, η Έλλη έγραψε: «Καλημέρα! Τι ωραία που ξεκινάει η μέρα με μια επίσκεψή μου στην Δ.Ο.Υ. που ανήκω; Εν τω μεταξύ και αύριο στην Δ.Ο.Υ. πρέπει να πάω...» και συνεχίζει λίγο μετά: «Πού έπεσε η πινακίδα του αυτοκινήτου μου και πρέπει να τρέχω και στο Υπουργείο Μεταφορών;». Χθες το πρωί, στις 09:30, σχολίασε: «Είμαι σε δημόσια υπηρεσία και ο μέσος όρος αναμονής είναι 50 λεπτά!!! τέλεια!!!» και συνέχισε: «Εκτός από air condition έχει και μουσική. Paaaaaartyyyyyy!!!!», «μόλις με ενημέρωσαν ότι, αφού τελειώσω από εδώ, θα πρέπει να περιμένω στην ουρά του ταμείου, η οποία φτάνει μέχρι την πόρτα..».

Ενώ στις 12:30 το μεσημέρι με ενθουσιασμό έγραψε: «Και ναι, τελείωσα! Ήσασταν το ωραιότερο παρεάκι που θα μπορούσα να έχω!!! Σας ευχαριστώ πολύ! Οι αυριανές βουτιές μου θα είναι για εσάς! Φιλιά». Μια περιπέτεια που αντιμετώπισε με χιούμορ η Έλλη Κοκκίνου λίγες μέρες πριν ξεκινήσει τις συναυλίες της.