Το πρώτο σχόλιο για το διαζύγιο Kim - Kanye φανέρωσε την άσχημη σχέση τους

Το πρώτο σχόλιο για το διαζύγιο Kim - Kanye φανέρωσε την άσχημη σχέση τους

Kris Jenner: Η μαμά της Kim έσπασε τη σιωπή της.

To διαζύγιο της Kim Kardashian με τον Kanye West είναι πια γεγονός μετά από έξι χρόνια γάμου.

Τα πράγματα είναι σοβαρά μιας και ο Kanye έχει ήδη αλλάξει αριθμό τηλεφώνου και έχει αφήσει την Kim να μιλάει μαζί του μέσω των ανθρώπων της ασφάλειάς του.

Και τώρα είναι η πρώτη φορά που η μαμά της Kim και μάνατζέρ της, Kris Jenner μίλησε για την απόφαση της κόρης της να πάρει διαζύγιο.

Όσα αποκάλυψε η Kris είναι ενδεικτικά του πόσο άσχημη τροπή είχε πάρει η σχέση της Kim και του Kanye τον τελευταίο χρόνο.

Η momager, μίλησε στο The Kyle & Jackie O Show και αποκάλυψε τι εύχεται για το πρώην ζευγάρι:

«Πάντα είναι δύσκολο, ξέρεις είναι τόσα παιδιά. Το καλό με την οικογένειά μας είναι ότι είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλο, στηρίζουμε ο ένας τον άλλο, αγαπιόμαστε πολύ, οπότε θέλω αυτά τα δύο παιδιά να είναι ευτυχισμένα για να είναι και τα παιδιά τους χαρούμενα, αυτός είναι ο σκοπός.

Νομίζω πως όλοι το θέλουμε αυτό για τις οικογένειές μας, αυτό θέλουμε να έχουμε αγάπη και σεβασμό και να είμαστε καλά, αυτό θέλω κι εγώ ως μαμά».



Στις 19 Φεβρουαρίου, η Kim κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά από μια μακρά περίοδο διεργασίας για να καταλήξει σε μια λύση με τον Kanye υποστηρίζοντας πως ήταν αγεφύρωτες οι διαφορές με τον πρώην σύζυγό της.

Όσο για την κηδεμονία των παιδιών; Η Kim έχει ζητήσει κοινή επιμέλεια για τα τέσσερα παιδιά τους.

Πηγή από το περιβάλλον της Kim αποκάλυψε και μερικές ακόμα λεπτομέρειες από τη ζωή της κόρης της αυτή τη στιγμή.
Μάθε τα πάντα στην gallery: