Ο Βασίλης από τη Φάρμα έχει δίδυμο αδερφό... έναν πασίγνωστο star του Χόλυγουντ

Ο Βασίλης από τη Φάρμα έχει δίδυμο αδερφό... έναν πασίγνωστο star του Χόλυγουντ

Δεν πιστεύεις ποιος είναι.

Η Φάρμα ξεκίνησε και έχει ήδη κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις με τους χαρακτήρες που συμμετέχουν στο νέο reality show του Ant1. Πέρα από τους διάσημους παίκτες του όπως είναι ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, η Ειρήνη Κολιδά, ο Θανάσης Πατρας και πολλοί άλλοι, αίσθηση έχει κάνει ο 33χρονος Βασίλης Μαντζουράνης , youtuber και travel addicted.

Τι δεν γνωρίζουμε όμως γι’ αυτόν τον «όμορφο τύπο» που έχει αρχίσει ήδη να κάνει αίσθηση με το στυλ του;

«Παράτησα την δουλειά μου στην Αγγλία, αγόρασα ένα van και έκανα τον γύρω της Αμερικής», είχε δηλώσει πέρυσι ο Βασίλης σ΄ένα video του στο youtube, με αφορμή την παρουσίασή του στο TEDxAUEB. Με αυτά τα λόγια ο Βασίλης περιγράφει τη ζωή του τα τελευταία 2 χρόνια.



Ο Βασίλης δε δίστασε να κυνηγήσει το όνειρο που είχε από μικρός, να βγει έξω από το comfort zone του, γιατί όπως λέει ο ίδιος, «οι στιγμές που ζεις όταν βρίσκεσαι έξω από το comfort zone σου, είναι και αυτές που θα είναι οι σημαντικότερες εμπειρίες της ζωής σου». Και δεν είναι μόνο αυτό.

Ο Βασίλης Μαντζουράνης σπούδασε Αθλητικές Επιστήμες στην Αθήνα και το 2013 πήγε στη Γερμανία για να ζήσει με την μητέρα του (οι γονείς του είχαν χωρίσει όταν εκείνος ήταν 7 ετών). Εκεί δούλεψε σε εργοστάσια ενώ στη συνέχεια αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στην Αυστραλία, στη Μέκκα των surfers. Μαζί με την τότε σύντροφό του ξεκίνησαν να κάνουν ταξίδια καθώς και οι δύο λάτρευαν την περιπέτεια. Μετά από ένα επεισοδιακό ταξίδι στο Μπαλί, οι αστυνομικές αρχές των απέλασαν στο Λονδίνο! Ο ίδιος -παρόλο που δεν είχε κανέναν εκεί- δεν πτοήθηκε και την ίδια κιόλας ημέρα βρήκε δουλειά και σπίτι.

Δούλεψε ως σερβιτόρος σε VIP events. Κι έτσι από τη μια στιγμή στην άλλη, βρέθηκε στο Μπάκιγχαμ να σερβίρει τους διάσημους προσκεκλημένους της βασιλικής οικογένειας, στα πάρτι του δισέγγονου του Φρόιντ παρέα με τον Μικ Τζάγκερ, τον Τζορτζ Κλούνεϊ , τον Μπόνο και πολλές άλλες διασημοτητες.

Η επόμενη περιπέτειά του είχε τη μορφή ενός road trip με βανάκι στην Αμερική, κάτι που στη συνέχεια λάτρεψαν οι subscribers στο κανάλι του στο Youtube.

Το 2019 επέστρεψε στην Ελλάδα, αφήνοντας τον Jack το βανάκι του σε μια φίλη του, με σκοπό να ξαναγυρίσει και να συνεχίσει τα ταξίδια του. Όμως το βανάκι αυτό καταστράφηκε και ο ίδιος μπήκε στη Φάρμα για να νικήσει το έπαθλο και να συνεχίσει τα ταξίδια που σχεδιάζει να κάνει, με προορισμό τον Αμαζόνιο και τη Βόρεια Κορέα.

Ποιος είναι όμως ο «δίδυμος» αδερφός του, που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό; Είναι χολιγουντιανός σταρ και θα μείνεις άφωνη με την ομοιότητά τους.