Η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε: «Δεν έχω μιλήσει με τον σύζυγό μου»

Η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε: «Δεν έχω μιλήσει με τον σύζυγό μου»

Η Μαρίνα Πατούλη ανέτρεψε όσα έλεγε χτες για τον γάμο της.

Ανησυχία προκάλεσε στους φίλους της, η είδηση της νοσηλείας της Μαρίνας Πατούλη, η οποία μόλις χθες το πρωί μίλησε στο Έλα Χαμογέλα για τη μεγάλη κρίση που περνάει στον 35η γάμο της με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

Η Μαρίνα Πατούλη, από το σπίτι της πια, μίλησε ξανά σήμερα με τη Σίσσυ Χρηστίδου όπου και αποκάλυψε τι ακριβώς την οδήγησε στο νοσοκομείο αλλά και την διαφορετική τροπή που έχει πάρει πια η σχέση της με τον σύζυγό της.

Η Πατούλη εξήγησε πως έφτασε στο νοσοκομείο εξαιτίας αρρυθμιών που είχε στην καρδιά, οι οποίες οφείλονται σε ένα προϋπάρχον πρόβλημα καρδιακής ανεπάρκειας το οποίο είχε ανιχνεύσει πέρσι.

Κάπου εκεί, η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη εξήγησε πως κανονικά θα έπρεπε να νοσηλευτεί αλλά δεν ήθελε να αφήσει μόνο στο σπίτι τον γιο της, αφήνοντας την πρώτη αιχμή για το πού βρισκόταν ο πατέρας του παιδιού.




Ακολούθησε η εξομολόγησή της για το αν έχει μιλήσει στην περιπέτειά της αυτή με τον Γιώργο Πατούλη και η απάντηση που έδωσε ξαφνιάζει δυσάρεστα και προμηνύει άλλες εξελίξεις στον γάμο του ζευγαριού.