O μικρότερος γιος του Φώτη Μεταξόπουλου είναι ίδιος ο πατέρας του (video)

O μικρότερος γιος του Φώτη Μεταξόπουλου είναι ίδιος ο πατέρας του (video)

Πραγματικά μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό.

Στη χθεσινή εμφάνιση της Ματθίλδης Μαγγίρα στο YFSF, είδαμε την ηθοποιό να ενσαρκώνει τη θρυλική star του ελληνικού κινηματογράφου, Ρένα Βλαχοπούλου. Η Μαγγίρα εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα μπλε φόρεμα, όπως ακριβώς ήταν και το φόρεμα που φορούσε η Ρένα Βλαχοπούλου στην ταινία «Η κόμισσα της Κέρκυρας», στη σκηνή που τραγουδά «Το πετινάρι».

Στην ταινία εμφανιζόταν στην συγκεκριμένη μουσικοχορευτική σκηνή ένα πολυάριθμο μπαλέτο -κλασική αγάπη της Φίνος Φιλμς άλλωστε στα μπαλέτα- με πρωταγωνιστή τον χορευτή-είδωλο εκείνης της εποχής Φώτη Μεταξόπουλο. Ο διάσημος χορευτής με την υπέροχη κίνησή του και το χαρακτηριστικό του στυλ, χόρευε ως παρτενέρ δίπλα στην αείμνηστη ηθοποιό, μια σκηνή που έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων όσων έχουν δει την ταινία.

Στο χθεσινό show όμως ένας άλλος Μεταξόπουλος έκανε την εμφάνισή του και άφησε τους πάντες άφωνους με την απίστευτη ομοιότητα με τον διάσημο Έλληνα χορευτή. Μιλάμε φυσικά για τον μικρό του γιο, τον Κοσμά, ο οποίος είναι επίσης ένας εξαιρετικός χορευτής και η ομοιότητα με τον πατέρα του είναι απίστευτη.



Ο Κοσμάς Μεταξόπουλος, είναι ο μικρότερος γιος του Φώτη Μεταξόπουλου, που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Νανά Δόγκα, με την οποία έχουν άλλη μια κόρη, την 23χρονη Κατερίνα.

Όπως μπορείς να διακρίνεις και στο video αλλά και στις φωτογραφίες ο 30χρονος Κοσμάς μοιάζει με τον πατέρα του σαν δυο σταγόνες νερό. Ο Φώτης Μεταξόπουλος υπήρξε ένας μεγάλος star του κινηματογράφου, όχι εξαιτίας της υποκριτικής του (αν και συμμετείχε με μικρούς ρόλους σε κάποιες ταινίες) αλλά για το εξαιρετικό του ταλέντο στον χορό. Δεν ήταν τυχαίο που ο Φίνος τον έκανε super star από τη δεκαετία του '60 έως και το΄70, καθώς συμμετείχε σε όλα τα μιούζικαλ του ελληνικού κινηματογράφου αλλά και στις επιθεωρήσεις εκείνης της εποχής.

Καθώς βλέπαμε λοιπόν χθες το στιγμιότυπα με την Ματθίλδη Μαγγίρα (ως Ρένα Βλαχοπούλου) και τον Κοσμά (ως Φώτη Μεταξόπουλο), νιώθαμε πως κάναμε ένα υπέροχο flash back σε εκείνη την χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου!

Δες τον Κοσμά πόσο πολύ μοιάζει με τον πατέρα του, στη gallery που ακολουθεί: