Blast from the past: Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε το πιο επικό throwback

Blast from the past: Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε το πιο επικό throwback

Ίσως το καλύτερο throwback ever.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς στον χώρο της ελληνικής showbiz. Μάλιστα, το διάστημα αυτό διανύει και μία από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της, αφού είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της. Ακόμη δεν έχει αποκαλύψει το φύλο του μωρού που περιμένει, όμως μέσα από ένα πρόσφατο poll που ανέβασε για το τι θα είναι το μωράκι της, το 80% τουλάχιστον απάντησε κορίτσι.

Εκείνη δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε κάτι σχετικά με το φύλο, οπότε παραμένει μυστήριο το αν ο μικρός Μάξιμος θα αποκτήσει αδερφό ή αδερφούλα. Η ηθοποιός μας δείχνει πολύ συχνά μέσα από το Instagram account της τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, και σε λίγο καιρό θα αρχίσουμε να μετράμε αντίστροφα μαζί της για τη μεγάλη μέρα. Μήπως όμως μέχρι τότε έχουμε μάθει αν έχει αγόρι ή κοριτσάκι; Θα δούμε.

Προς το παρόν η Αθηνά δεν μας δίνει hints, κάνει όμως κάποια throwbacks στο Instagram account της, τα οποία μας γυρνάνε πολλά χρόνια πίσω. Και αυτό συνέβη και με το throwback που ανέβασε εχθές το βράδυ στα stories της. Και μιας και είσαι εδώ, ας σε ρωτήσουμε.

Εσύ θυμάσαι την Αθηνά Οικονομάκου όταν έπαιζε σε διαφήμιση γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας; Έχουν περάσει σίγουρα 10 χρόνια από τη διαφήμιση αυτή και θα λέγαμε με βεβαιότητα πως η ηθοποιός είναι πια αγνώριστη.

Στη διαφήμιση εκείνη είναι ξανθιά και τα μαλλιά της είναι πολύ πιο κοντά από ότι είναι σήμερα, και γενικά δεν θυμίζει πολύ την Αθηνά του σήμερα. Εσύ όμως θυμάσαι τη διαφήμιση που έπαιζε;

Δες το βίντεο παρακάτω.


https://www.instagram.com/p/CMrcEOtBErA