Επανασύνδεση alert; Είναι αυτή η απόδειξη πως το διάσημο ζευγάρι είναι ξανά μαζί;

Επανασύνδεση alert; Είναι αυτή η απόδειξη πως το διάσημο ζευγάρι είναι ξανά μαζί;

Το post της ηθοποιού που μας έβαλε σε σκέψεις.

Αν όλα είχαν πάει καλά για το ζευγάρι αυτό, πριν από μερικές ημέρες η σχέση τους θα συμπλήρωνε έναν χρόνο. Ήταν μόλις λίγες ημέρες πριν ο κορονοϊός κηρυχθεί ως πανδημία, όταν οι δύο stars άρχισαν να βγαίνουν και να κυκλοφορούν φήμες πως είναι μαζί. Μέσα στην καραντίνα η σχέση τους επιβεβαιώθηκε και όλο το διάστημα αυτό, μέχρι και πριν κάποιους μήνες βλέπαμε συνεχώς φωτογραφίες τους.

Μάλιστα υπήρχε στιγμή που είδαμε τη νεαρή ηθοποιό να ποζάρει με ένα τεράστιο δαχτυλίδι, δίνοντας μας την εντύπωση πως έγινε το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Λίγο καιρό μετά το επόμενο βήμα στη σχέση τους έγινε, όμως προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Στις 19 Ιανουαρίου έγινε γνωστό πως το διάσημο ζευγάρι χώρισε και ποια δεν είναι μαζί. Τα νέα γύρω από το θέμα αυτό εξαντλήθηκαν γρήγορα και σταματήσαμε να ακούμε γι’ αυτούς. Τώρα δύο μήνες μετά ένα νέο δημοσίευμα θέλει το ζευγάρι να έχει επανασυνδεθεί, και γι’ αυτό υπάρχουν αποδείξεις.

Ένα στόρι της ηθοποιού ήταν αρκετό για να μας κάνει να πιστέψουμε πως έχουν επανασυνδεθεί. Η 32χρονη ηθοποιός ανέβασε ένα story στο οποίο πόζαρε φορώντας ένα κολιέ με μία μισή καρδιά, το οποίο ουκ ολίγες φορές είχαμε δει να φορά στο παρελθόν μαζί με τον αγαπημένο της.

Ωστόσο μετά από αυτό το story και αφού κυκλοφόρησαν οι φήμες επανασυνδέθηκαν εκείνη έκανε ακόμη ένα story στο οποίο μάλλον διέψευδε εμμέσως τις φήμες αυτές. Ή μήπως όχι;

Μπες στη gallery και δες τις φωτογραφίες, αλλά και για ποιο ζευγάρι μιλάμε.