Survivor 2021: Ο Σάκης είπε στη Μαριαλένα να κοιμάται δίπλα του

Sabine Camhi
Survivor 2021: Ο Σάκης είπε στη Μαριαλένα να κοιμάται δίπλα του

Οι δύο παίκτες της Μπλε Ομάδας ήρθαν πιο κοντά!

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 22/3 του Survivor 4, ένας τραυματισμός έφερε δίπλα - δίπλα Σάκη και Μαριαλένα, οι οποίοι υπήρξαν ζευγάρι στο παρελθόν και ξανασυναντήθηκαν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Την ώρα που έκανε την προπόνησή του στην παραλία, ο Σάκης Κατσούλης πάτησε μια αιχμηρή πέτρα, και έσκισε το πόδι του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί πέντε ράμματα. Εξαιτίας αυτού του τραυματισμού, ο Σάκης δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί για ολόκληρη την εβδομάδα. Αυτό φυσικά δημιούργησε ανησυχία στην μπλε ομάδα, αφού ο επιχειρηματίας και τερματοφύλακας είναι από τους καλύτερους παίχτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Έτσι, ο Κατσούλης μετά την επιστροφή του από το νοσοκομείο ζήτησε από την πρώην του να κοιμηθεί στο πλευρό του το βράδυ και να αλλάξει θέση με την Ελευθερία Ελευθερίου, ώστε να έχει κάποιον δικό του άνθρωπο το βράδυ σε περίπτωση που χρειαστεί κάτι.



«Θεωρώ ότι τα παιδιά ταιριάζουν απόλυτα, έχουν κάτι μοναδικό μέσα τους και χθες είχανε μία κοντινή επαφή μεταξύ τους. Ζήτησε από τη Μαριαλένα να έρθουν πιο κοντά στην καλύβα», είπε ο Αλέξης Παππάς. Η Μαριαλένα ανέφερε στην συνέχεια: «Όπως κι εγώ, αν χτύπα ξύλο Παναγίτσα μου χτυπούσα, θα ήταν το πρώτο άτομο που θα ζητούσα τη βοήθειά του». Μάλιστα, ο Αλέξης Παππάς έφτιαξε μια καρδιά και την έδωσε στον Σάκη για να την χαρίσει στη Μαριαλένα.

«Με ξέρει πολύ καλά. Αν χρειαστώ κάτι μόνο ένα όνομα θα πω», είπε στον Γιώργο Λιανό ο Σάκης πριν το αγώνισμα.

Εν τω μεταξύ, ο Chris Σταμούλης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Ευτυχείτε σχολίασε τη σχέση των δύο στο ριάλιτι και ανέφερε: «Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι τα παιδιά είχαν μια σχέση πριν… Μπήκε ο Σάκης μέσα στο παιχνίδι και είδα μια οικειότητα ανάμεσα στα δυο παιδιά. Μπορώ να καταλάβω την Μαριαλένα, γιατί όταν έχεις χωρίσει με κάποιον και τον βλέπεις μέσα σε ένα τέτοιο παιχνίδι, είναι λογικό να είσαι συναισθηματικά φορτισμένος».