Συνεχείς οι συσκέψεις για την πτώση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Όλγα Τρέμη

Συνεχείς οι συσκέψεις για  την πτώση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Όλγα Τρέμη

Mετά το τέλος της σειράς " Τα Μυστικά τηε Εδέμ" το μεγάλο κανα΄λι έχασε σημαντικό μέρος απο την δύναμή του και το δελτίο ειδήσεων σε καθημερινή βάση είναι στην δεύτερη και πολλές φορές στην τρίτη θέση των τηλεθεάσεων.

Το δελτίο έχασε την πρωτιά για τον μήνα Ιούνιο και είναι πολύ πίσω και το πρώτο δεκαπενθήμερο που έχει μπει ο Ιούλιος. Εκτός όμως, από τη μάχη στα δελτία ειδήσεων, σημαντική είναι και η πτώση στις τηλεθεάσεις της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του MEGA με το δίδυμο Καμπουράκη - Οικονομέα οι οποίοι μένουν πολύ πίσω από το Γιώργο Αυτιά.

Χθες μάλιστα, το δίδυμο του ΑΝΤ1, Νάντια Μπουλέ και Θανάσης Πάτρας, βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής από το δίδυμο του MEGA, αναστατώνοντας ακόμα περισσότερο τα στελέχη του σταθμού της Μεσογείων. Συγκεκριμένα, από τις 07:00 έως τις 10:00, ο Γιώργος Αυτιάς με την «Καλημέρα» έκανε μέσο όρο 25,3 στο γενικό σύνολο, οι Δημήτρης Καμπουράκης και Γιώργος Οικονομέας με την «Κοινωνία ώρα MEGA» έφτασαν στο 14,3 και η Νάντια Μπουλέ με το Θανάση Πάτρα με το «Elatte» έφτασαν στο 12,7 περίπου.

Και αυτό έκανε όλο το ενημερωτικό επιτελείο στο MEGA να προσπαθεί να βρει λύσεις , και αιτίες που συνεχώς οι τηλεθεατές αλλάζουν κανάλι και πάνε σε ΑΝΤ1 και ALTER..