Θυμάσαι πού είδες πρώτη φορά τον Μιχάλη από τη σειρά «Αγγελική» πριν 6 χρόνια;

Θυμάσαι πού είδες πρώτη φορά τον Μιχάλη από τη σειρά «Αγγελική» πριν 6 χρόνια;

Πού έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο του ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης;

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς και ανερχόμενους ηθοποιούς της γενιάς του. Τον γνωρίσαμε για τα καλά στη σειρά «Τατουάζ», που πρωταγωνιστούσε από το 2017 ως το 2019, στον ρόλο του Τόνι Νίβεν. Έπειτα, ήρθε η σειρά «Έρωτας Μετά» και ένας ρόλος αστυνομικού και φέτος τον απολαμβάνουμε στον ρόλο του (συνονόματου) Μιχάλη στη σειρά του ALPHA, «Αγγελική».

Ο Μιχάλης Ζάχος, όπως και όλη η οικογένειά του, εργάζονται στο κτήμα της οικογένειας Αργυρού, σε μια περιοχή λίγο έξω από τη Θήβα. Η μητέρα του, Λένα, και ο πατέρας του, Θωμάς, δουλεύουν ως υπηρετικό προσωπικό της πλούσιας οικογένειας, ενώ ο Μιχάλης είναι ο επιστάτης όλου του κτήματος.

Το μίσος του είναι τεράστιο για την οικογένεια Αργυρού μιας και πιστεύει ότι όλοι- εκτός από τον πρωτότοκο Στέφανο- είναι πολύ κακοί άνθρωποι. Στα τελευταία επεισόδια, μάλιστα, τον βλέπουμε να μαθαίνει πως πραγματικός του πατέρας δεν είναι ο Θωμάς, αλλά ο άνθρωπος που μισεί περισσότερο από κάθε άλλον: ο πατέρας των Αργυρών, ο οποίος εδώ και χρόνια έχει πεθάνει.

Ο κόσμος του «γκρεμίζεται», δεν μπορεί να το διαχειριστεί και τώρα έχει αποφασίσει να φύγει από το κτήμα των Αργυρών, να απομακρυνθεί από αυτήν τη μισητή οικογένεια και να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή. Και αυτό κάνει!

https://www.instagram.com/p/CH0t31Qldwi

Αν κι εσύ έχεις παρακολουθήσει την επιτυχημένη σειρά του ALPHA, θα έχεις διαπιστώσει ότι ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός όσο και όμορφος. Από Δευτέρα ως Πέμπτη, που προβάλλεται η σειρά, ο Μιχάλης μάς χαρίζει απίστευτα πλάνα με τη γοητεία του με αποτέλεσμα να μην μπορεί η προσοχή μας να αποσπαστεί από τίποτε άλλο.

Θυμάσαι, όμως, πού τον είδες για πρώτη φορά; Σε ποια τηλεοπτική σειρά είχε κάνει το ντεμπούτο του; Όχι, δεν μιλάμε για το «Τατουάζ». Μιλάμε για τη σειρά του Mega «Μάλιστα, Σεφ», η οποία προβλήθηκε τη σεζόν 2015-2016. Πάτα το play και στο 0.15 θα τον δεις δίπλα στη μελαχρινή ηθοποιό, Άννα Μενενάκου.

«Για να λάβω μέρος στη σειρά πέρασα από τρία δοκιμαστικά. Στην τελευταία οντισιόν ο σκηνοθέτης, Σπύρος Ρασιδάκης, μου είπε: ''αύριο ξεκινάς γυρίσματα". Χάρηκα πάρα πολύ. Η δουλειά είναι ευλογία στις ημέρες μας και ειδικά όταν πληρώνεσαι γι' αυτό που κάνεις. Αν και πιστεύω ότι δεν υπάρχει παιδί που να έχει βγει από δραματική σχολή και να μην έχει βρει έναν ρόλο στο θέατρο, στον κινηματογράφο ή στην τηλεόραση, αν το έχει βάλει στόχο. Η υποκριτική είναι μεγάλο πάθος. Η τέχνη είναι η κινητήριος δύναμη», είχε πει σε συνέντευξή του εκείνη την περίοδο.