MasterChef 5: Έγινε η ανατροπή και αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Sabine Camhi
MasterChef  5: Έγινε η ανατροπή και αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ένα από τα φαβορί του MasterChef πιθανόν θα βγει εκτός της μάχης της διεκδίκησης του τίτλου!

Το βράδυ της Δευτέρας, οι 14 διαγωνιζόμενοι του MasterChef είχαν μια έκπληξη. Έπρεπε με ανακυκλώσιμα υλικά να φτιάξουν ένα εστιατορικό πιάτο.

Τα καλύτερα πιάτα στο Μystery Βox τα είχαν ο Παναγιώτης, ο Ιωάννης, o Διονύσης και η Μαργαρίτα. Τελικά νικητής της δοκιμασίας ήταν o Iωάννης, ο οποίος πήρε και τα πλεονεκτήματα για το Τεστ Δημιουργικότητας.

Ο Ιωάννης πήρε στα χέρια του την ελεύθερη κάρτα ασυλίας, αλλά αποφάσισε στην συνέχεια να μαγειρέψει και έδωσε το πλεονέκτημα του στην Μαρία, η οποία πέρασε στον εξώστη. “Χαντάκωσε” την Μαρίνα και την Κωνσταντίνα δίνοντάς τους ένα λεπτό.

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για το τεστ δημιουργικότητας ξεκίνησε το MasterChef το βράδυ της Τρίτης. Οι τρεις chef, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ανακοίνωσαν πως ο Νίκος, η Λία, και ο Παναγιώτης είχαν τα πιο δυνατά brunch πιάτα, αλλά η καλύτερη προσπάθεια την έκανε ο Παναγιώτης. Ο Παναγιώτης είναι και αυτός που πείρε την πολυπόθητη κάρτα της ασυλίας.


https://www.instagram.com/p/CMxb3WVqr8i

Οι πιο αδύναμες προσπάθειες από την άλλη ήταν της Ανούς, του Αντώνη, του Παύλου, της Μαρίνας και της Κωνσταντίνας. Η Μαρίνα κρίθηκε ασφαλής και πέρασε στον εξώστη. Οι υπόλοιποι τέσσερις θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στην δοκιμασία αντιγραφής που ακολουθεί.

Ωστόσο, στην συνέχεια ο Παναγιώτης αποφάσισε να κάνει χρήση της κάρτας για τον Παύλο. Έτσι, η Μαρίνα έπρεπε να επιστρέψει να μαγειρέψει. Με καλεσμένο τον pastry chef Νίκο Κολέτσα, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση έχουν 100 λεπτά για μία ακόμα απαιτητική δοκιμασία η οποία έχει να κάνει με γλυκό.

Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε ποιος ή ποια θα αποχωρήσει από το MasterChef…