Τι εννοείς πως τόσο καιρό προφέρουμε λάθος το όνομα της Khloe Kardashian;

Τι εννοείς πως τόσο καιρό προφέρουμε λάθος το όνομα της Khloe Kardashian;

Είμαστε σε κατάσταση σοκ.

Η Khloe Kardashian είναι ένα από τα μέλη της οικογένειας Kardashian/Jenner και με τα οποία πάντα ασχολούμαστε. Η κόρη της Kris Jenner και του Robert Kardashian καταφέρνει πάντα με κάποιον τρόπο να βρίσκεται στην επικαιρότητα και η αλήθεια είναι πως δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχεις απασχολήσει.

Το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο φως της δημοσιότητας ξανά γιατί όπως η ίδια έχει κάνει γνωστό επιθυμεί να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί με τον Tristan Thompson. Ωστόσο εδώ βρισκόμαστε για άλλον λόγο τώρα και πραγματικά έχουμε σοκαριστεί με αυτό που διαβάσαμε.

Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται τόσο καιρό προφέρουμε το όνομά της λάθος. Την αποκάλυψη έκανε ο Andy Cohen στο πρόμο βίντεο του The Tonight Show. «Είναι KLO-ay. Το όνομα είναι KLO-ay, υπάρχει λίγη προφορά πάνω από το όνομα».

Εξήγησε ακόμη ότι όταν πρόφερε το όνομα της Khloe μπροστά στα διάσημα μέλη της οικογένειάς της, σοκαρίστηκαν. «Μπήκα μέσα και πηγαίνω στην Khloe και τη χαιρέτισα με τη σωστή προφορά και όσοι ήταν εκεί έμειναν άφωνοι. Τότε η Kris Jenner είπε, "Ναι, αυτό είναι πραγματικά το πώς προφέρεται το όνομα"», πρόσθεσε ο Andy.

«Υπάρχει μια μικρή προφορά, γιατί είμαι ο μόνος που το παρατήρησα;», ανέφερε ο Andy Cohen.

Δες το βίντεο παρακάτω στο τρίτο λεπτό και μάθε πραγματικά πως προφέρεται το όνομά της.