Κωνσταντίνα και Μαρίνα γλίτωσαν την αποχώρηση: ποιο φαβορί βγήκε εκτός MasterChef 5

Sabine Camhi
Κωνσταντίνα και Μαρίνα γλίτωσαν την αποχώρηση: ποιο φαβορί βγήκε εκτός MasterChef 5

Μία δυνατή προσωπικότητα αποχώρησε σήμερα από τον διαγωνισμό!

Στο σημερινό επεισόδιο οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσαν τον νικητή, τον Παναγιώτη Τζαμαλή, ο οποίος πήρε στα χέρια του για πρώτη φορά την κάρτα ασυλίας και παράλληλα είχε σημαντικά πλεονεκτήματα στην ομαδική δοκιμασίας που ακολούθησε. Αρχικά κανείς δεν γνώριζε πως θα την χρησιμοποιούσε. Στην συνέχεια όμως, ο παίκτης αποφάσισε να «σώσει» τον φίλο του τον Παύλο, ο οποίος ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση, λέγοντας πως του το «χρωστούσε».

Έτσι, ο Παύλος σώθηκε και κατέβηκε για να διαγωνιστεί η Μαρίνα που ήταν η αμέσως επόμενη παίκτρια με την λιγότερο επιτυχημένη προσπάθεια στο προηγούμενο τεστ δημιουργικότητας.

Η δοκιμασία αποχώρησης, λοιπόν, ξεκίνησε με ανατροπές. Με καλεσμένο τον pastry chef Νίκο Κολέτσα, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση βρίσκονται αντιμέτωποι με μια απαιτητική δοκιμασία η οποία έχει να κάνει με γλυκό και θα κρίνει το ποιος θα αποχωρήσει.

Στην αρχή της βαθμολογίας, η Μαρίνα με 7 βαθμούς από τον κάθε κριτή κρίθηκε ασφαλής και πέρασε στον εξώστη. Στην συνέχεια, η Κωνσταντίνα σώθηκε επίσης αφού είχε το καλύτερο πιάτο από όλους τους διαγωνιζόμενους, συγκεντρώνοντας 32 βαθμούς. Στην συνέχεια, μεταξύ της Ανούς και του Αντώνη, ο δεύτερος είναι αυτός που τελικά αποχώρησε από το σπίτι του MasterChef 5 (με 26 βαθμούς), καθώς η μαγειρική προσπάθεια που έκανε δεν έπεισε τους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Μετά τη σημερινή αποχώρηση στον διαγωνισμό θα βρίσκονται πλέον 13 παίκτες.


https://www.instagram.com/p/CMxuGxDqmoq