Gwyneth Paltrow: «Δεν ήθελα ποτέ να χωρίσω»

Gwyneth Paltrow: «Δεν ήθελα ποτέ να χωρίσω»

Όλα όσα αποκάλυψε η διάσημη ηθοποιός για την προσωπική της ζωή.

Η Gwyneth Paltrow μάς έχει συνηθίσει σε αποκαλυπτκές δηλώσεις. Η διάσημη ηθοποιός του Χόλυγουντα και ιδρύτρια της Goop, μίλησε πριν από μερικές ημέρες για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Chris Martin, για το διαζύγιο, τον δεύτερο γάμο της, καθώς επίσης και για τις ψυχολογικές της μεταπτώσεις μετά τη νίκη της στα βραβεία Oscar.

H Paltrow έδωσε μια συνέντευξη στην Anna Faris και στο podcast της «The House Bunny, Anna Faris is Unqualified», και μίλησε για όλα. Σε ερώτηση για το αν ήθελε τελικά να παντρευτεί και να κάνει παιδιά, η Paltrow απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια:

«Δεν ήθελα ποτέ να χωρίσω», παραδέχτηκε η Gwyneth Paltrow στη συνέντευξη, προσθέτοντας πως μετά το διαζύγιο πήρε πολλά μαθήματα ζωής από τον πρώην σύζυγό της, Chris Martin. Η 48χρονη star έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, την εποχή του διαζυγίου της το 2016. «Ποτέ δεν ήθελα να μην παντρευτώ τον πατέρα των παιδιών μου, θεωρητικά. Αλλά έμαθα περισσότερα για τον εαυτό μου μέσω αυτής της διαδικασίας από ό, τι εγώ θα μπορούσα να φανταστώ. Και επειδή επικεντρώθηκα στην ουσία, τότε ήμουν σε θέση να βρω τον πιο καταπληκτικό άντρα και να χτίσω κάτι που δεν είχα ποτέ πριν, όπως έκανα με τον Μπραντ, τον σύζυγό μου», είπε η Paltrow.

Να θυμίσουμε εδώ πως η star με τον Martin, έχουν δύο παιδιά: την κόρη τους Apple, 16 ετών, και τον γιο τους, τον Moses, 14. Όσο για τη σχέση της και του Falchuk, η Paltrow είπε συγκεκριμένα: «Ήμασταν πρώτοι φίλοι για μεγάλο χρονικό διάστημα και μετά απλά συνέβη... Φοβήθηκα γιατί είναι ένα άτομο που αγαπά την οικειότητα και την επικοινωνία με έναν τρόπο που απλά δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ...

Όσο για την κρίση πανικού που υπέστη όταν κέρδισε το βραβείο Oscar το 1999 για την ταινία «Shakespeare in Love», η Paltrow θυμάται χαρακτηριστικά πως δεν ήταν και από τις πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής της, όπως πολλοί πιστεύουν.