Εxcuse me? Η Emily Ratajkowski μας δείχνει την κοιλιά της... 11 μέρες μετά τη γέννα (photos)

Εxcuse me? Η Emily Ratajkowski μας δείχνει την κοιλιά της... 11 μέρες μετά τη γέννα (photos)

Kαι τα λόγια είναι περιττά!

Το baby boom τόσο ανάμεσα στις διάσημες κυρίες όσο και ανάμεσα στις…απλές καθημερινές γυναίκες, συνεχίζεται αδιάκοπα, δίνοντάς μας χαρά μέσα στους χαλεπούς αυτούς καιρούς που ζούμε! Διότι όσο να πεις, όταν ένα παιδί γεννιέται, μόνο ευτυχία και θετικά συναισθήματα μπορεί να σκορπίσει.

H Emily Ratajkowski είναι μία από τις διάσημες κυρίες που έγινε πρόσφατα μητέρα, βασικά στις 8 Μαρτίου, και όπως είναι φυσικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η διάσημη καλλονή λοιπόν, απολαμβάνει τον νέο της ρόλο στο έπακρο και δεν αποχωρίζεται το μωράκι της λεπτό. Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε σε πρόσφατη έξοδό τους, με την Emily να φορά ένα υπέροχο ανοιξιάτικο κίτρινο φόρεμα.

Και αν αναρωτιέσαι σε τι κατάσταση βρίσκεται το σώμα της αμέσως μετά τον τοκετό, η ίδια φρόντισε να μας λύσει κάποιες απορίες, δείχνοντάς μας την κοιλιά της σε κάποια stories στο Instagram.

Και ναι, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ένα σοκ το έχουμε πάθει! Δες λεπτομέρειες στην παρακάτω gallery και προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου!