Άγριες Μέλισσες: Το Twitter έγινε έξαλλο με τις κινήσεις της Δρόσως και τη «δίκασε»

Άγριες Μέλισσες: Το Twitter έγινε έξαλλο με τις κινήσεις της Δρόσως και τη «δίκασε»

Και ίσως αυτή τη φορά να είχαν δίκιο 100%.

Τις τελευταίες εβδομάδες βλέπουμε τη Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες να βρίσκεται σε μια ανεξέλεγκτη κατάσταση και να κάνει τη μία βλακεία πίσω από την άλλη. Από τη στιγμή που αποφάσισε η Ασημίνα με τον Νικηφόρο να πάνε στο Παρίσι, με μέντορα της τον Κωνσταντή έχει πάει σε δικηγόρο, έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα και όλα αυτά απλά για να τους εμποδίσει να φύγουν.

Μπορεί 6 χρόνια να μην γύρισε ποτέ στο χωριό και να τιμωρούσε τον εαυτό της για τα λάθη που έκανε, όμως ποτέ δεν σταμάτησε να αγαπάει το παιδί της, το παιδί που αναγκάστηκε να δώσει στην αδερφή της έπειτα από πλύση εγκεφάλου και προτροπή της Μυρσίνης πως αυτό είναι το σωστό. Οπότε ίσως είναι και λίγο άτοπο να κατηγορείται πως έξι χρόνια αδιαφορούσε εντελώς.

Μην ξεχνάς άλλωστε πως ο Νικηφόρος ο ίδιος την είχε πάει σε γυναικολόγο για να κάνει έκτρωση, οπότε αυτό δεν τον κάνει λιγότερο ένοχο για τις πράξεις του. Γυρνώντας πίσω στο Διαφάνι η Δρόσω το μόνο που ζήτησε ήταν να έχει μια επαφή με τον μικρό έστω και σαν θεία του. Μετά τις τρέλες του Τάκη ωστόσο της έκοψαν και αυτή τη δυνατότητα, κάτι που φυσικά την έκανε έξαλλη.

Κερασάκι στην τούρτα η απόφαση να φύγουν για Παρίσι. Εκεί ξεκίνησαν όλα τα δεινά και η «παράκρουση» αν θες της Δρόσως, με το να κάνει τη μία χαζομάρα μετά την άλλη. Εχθές όμως ήταν το αποκορύφωμα.

Αφού έφτασε μέχρι το Παρίσι για να έρθει σε μία συνεννόηση με την αδερφή της και τον Νικηφόρο και άκρη δεν βγήκε, φεύγοντας πέταξε τη βόμβα της. Είπε στην Ασημίνα πως αν δεν επιστρέψουν στο χωριό θα πάει στο δικαστήριο και θα πει πως και οι 3 μαζί σκότωσαν τον Σέργιο και πως η Ελένη δεν ήταν μόνη της σε αυτό.

Αυτό φυσικά έκανε το Twitter ακόμη πιο έξαλλο από όσο ήδη ήταν και δεν την άφησε σε χλωρό κλαρί.

Δες στη gallery τα tweets που ξεχωρίσαμε.