Η Kaia Gerber έγινε μέλος του cast της σειράς American Horror Story

Sabine Camhi
Η Kaia Gerber έγινε μέλος του cast της σειράς American Horror Story

Η αρχή της καριέρας της ως ηθοποιός!

Το 19χρονο μοντέλο – η οποία είναι κόρη της Cindy Crawford και του Rande Gerber – έγινε μέλος του καστ της πολυαναμενόμενης 10ης σεζόν της δημοφιλής σειράς American Horror Story, ανακοίνωσε την Τρίτη ο συν-δημιουργός της σειράς, Ryan Murphy.

Ο Ryan δημιούργησε την σειρά με τον συχνό συνεργάτη του, Brad Falchuk, ο οποίος είναι παντρεμένος με την Gwyneth Paltrow.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι η Kaia Gerber θα μπει στην οικογένεια του American Horror Story», έγραψε ο Murphy, 55 ετών, στο Instagram.

H Gerber ανταποκρίθηκε στα νέα, δημοσιεύοντας την ανακοίνωση στα Instagram Stories της.

Το υπόλοιπο καστ του American Horror Story συμπεριλαμβάνει τον Macaulay Culkin (από το Home Alone) και τους Sarah Paulson, Kathy Bates, Evan Peters, Billie Lourd (η κόρη της Carrie Fisher), Leslie Grossman, Finn Wittrock, Lily Rabe και Adina Porter.

Τα casting νέα έρχονται μόλις λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του Murphy ότι η 10η σεζόν της σειράς FX horror anthology θα έχει επίσημα τίτλο American Horror Story: Double Feature.

Σύμφωνα με ένα teaser που κυκλοφόρησε από τον showrunner, η επερχόμενη σεζόν θα επικεντρωθεί σε «δύο τρομακτικές ιστορίες, μία δίπλα στη θάλασσα ... η άλλη στην στεριά».


https://www.instagram.com/p/CMni7mknbB4

Η παραγωγή για τη σεζόν αναβλήθηκε πέρυσι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο Murphy έδωσε στους θαυμαστές μια ματιά στη σεζόν 10 μοιράζοντας μια φωτογραφία του Culkin, 40, και της Grossman, 49, φορώντας γούνινα μπουφάν ενώ στέκονταν σε μια παραλία.


https://www.instagram.com/p/CMPxVjtHQWG

«Κάτι κακό έρχεται προς τα εδώ,» έγραψε στην λεζάντα. «American Horror Story σεζόν 10. #AHS10 #AHS»

Να σημειωθεί πως το American Horror Story δεν είναι η πρώτη δουλειά της Kaia στο κινηματογραφικό πλατό. Το ντεμπούτο της το έκανε σαν ηθοποιός σε ηλικία μόλις 15 ετών στην ταινία του 2016 με τίτλο Sister Cities, και υποδύθηκε μία εκ των πρωταγωνιστριών σε νεαρή ηλικία.