Εξώδικο του Γιώργου Πατούλη στη σύζυγό του Μαρίνα για έναν πολύ σημαντικό λόγο

Εξώδικο του Γιώργου Πατούλη στη σύζυγό του Μαρίνα για έναν πολύ σημαντικό λόγο

Γιώργος Πατούλης vs Μαρίνα Πατούλη.

Από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, η είδηση του χωρισμού του Γιώργου Πατούλη από τη Μαρίνα Πατούλη μετά από 35 χρόνια γάμου, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Η Μαρίνα Πατούλη είναι εκείνη που έχει κρατήσει υψηλούς τους τόνους στην εξέλιξη του χωρισμού, με τηλεοπτικές συνεντεύξεις και αποκαλύψεις για τη σχέση που έχει αυτή τη στιγμή με τον περιφερειάρχη.

Αρχικά, η Πατούλη προσπάθησε να διαψεύσει τον χωρισμό αλλά το πρόβλημα στην καρδιά της και η απουσία του συζύγου της από το πλευρό της, την έκανε να ξεσπάσει.

Η ίδια με δάκρυα στα μάτια παραδέχτηκε πως ο Πατούλης δεν της μιλάει και ξέσπασε για την συμπεριφορά αυτή.



«Μια από τις μεγαλύτερες μορφές βίας, είναι η βία της σιωπής. Όταν ο άλλος δε σου μιλάει, δε σου εξηγεί, σε απαξιώνει για τα πάντα... Για ποιο λόγο; Θα ήθελα να το ξέρω. Τον προκαλώ και τον προσκαλώ μέσα από την εκπομπή λοιπόν, εφόσον έχει δείξει αυτή την αναλγησία. Μπορεί να περνάει την κρίση του. Το καταλαβαίνω, αλλά θέλω μια επικοινωνία. Είναι ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί. Θα προσπαθήσω μόνη μου να στήσω το σπίτι, το παιδί και την αγάπη σας».

Λίγο αργότερα η Μαρίνα Πατούλη είχε αποκαλύψει πως ο σύζυγός της δεν της μιλάει ούτε για ό,τι έχει να κάνει με τον γιο τους.

Όπως φαίνεται όμως, αυτή η συμπεριφορά έκανε τον περιφερειάρχη να ξεσπάσει και να λάβει μέτρα. Τι έχει συμβεί; Μάθε στην gallery.