10 διάσημες γυναίκες που μας έδειξαν τα σώματά τους αμέσως μετά τη γέννα (photos)

10 διάσημες γυναίκες που μας έδειξαν τα σώματά τους αμέσως μετά τη γέννα (photos)

Σε μία προσπάθεια να εμπνεύσουν όλες τις γυναίκες εκεί έξω!

Η μητρότητα, σύμφωνα τουλάχιστον με τις γυναίκες που την έχουν βιώσει, είναι κάτι υπέροχο και ιερό, το οποίο σε γεμίζει ανιδιοτελή αγάπη και σου αλλάζει τη ζωή. Κάποια συναισθήματα λοιπόν, όπως αυτά της μητρότητας, παραμένουν ίδια, όσο διαφορετικοί κι αν είμαστε, είτε είμαστε διάσημοι, είτε όχι, είτε έχουμε μία άνετη ζωή είτε προσπαθούμε καθημερινά να τα βγάλουμε πέρα.

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες, που αμέσως μετά την ευτυχία της γέννησης του παιδιού τους, έρχονται αντιμέτωπες με πολλές δυσκολίες, όπως είναι η επιλόχειος κατάθλιψη, το άγχος της ευθύνης μίας νέας ζωής… οι μεγάλες αλλαγές στο σώμα.

Ειδικά το τελευταίο, έχει γίνει ουκ ολίγες φορές θέμα συζήτησης, όχι μόνο σε γυναικεία πηγαδάκια, αλλά και σε εκπομπές, με καλεσμένες διάσημες γυναίκες που θαυμάζουμε και θεωρούμε… τέλειες!

Οι γυναίκες αυτές δεν δίστασαν να μιλήσουν ανοιχτά για το περιβόητο σώμα μετά τη γέννα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις είχαμε και ντοκουμέντα, προκειμένου να αποδείξουν ότι σε εαυτό είμαστε όλες μαζί!

Παρακάτω, και με αφορμή την εξωπραγματική… κοιλιά της Emrata, σου έχουμε άλλες εννέα stars, που μας έδειξαν την απόλυτη αλήθεια τους!