Απίστευτο! Εδώ περνά τις μέρες του ο Kanye West μετά τον χωρισμό του από την Κim

Απίστευτο! Εδώ περνά τις μέρες του ο Kanye West μετά τον χωρισμό του από την Κim

Δε φαντάζεσαι τι περιέχει αυτό το ράντζο.

Τελικά μπορεί ο χωρισμός του από την Kim Kardashian να ήταν επεισοδιακός (και αμετάκλητος έτσι όπως φαίνεται) όμως ο Kanye West, ζει σαν βασιλιάς στο τεράστιο σπίτι του στο Ουαϊόμινγκ, σ΄ένα ράντζο 4.524 στρεμμάτων.

Το ράντζο του φτάνει όσο μπορεί να φτάσει το βλέμμα σου... Εκεί υπάρχει η γη και ο ουρανός, τιποτ' άλλο! Και ενώ ο West ζει στην νέα του γη, να θυμίσουμε πως του ανήκει ακόμη το σπίτι που έχουν φτιάξει στο Λος Αντζελες με την Kim Kardashian, ένα σπίτι που κόστισε ούτε λίγο ούτε πολύ 20 εκατομμύρια δολάρια.

Η Kardashian υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στις 19 Φεβρουαρίου, μετά από 7 χρόνια γάμου, και ζήτησε από κοινού τη φυσική και νομική επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους. Ο διάσημος ράπερ αποφάσισε ν' αγοράσει το τεράστιο ράντσο Cody, Wyoming, στις 22 Οκτωβρίου 2019, έναντι του ποσού των 7,7 εκατομμυρίων δολαρίων κάτω από την εταιρεία περιορισμένης ευθύνης που του ανήκει, με την επωνυμία Psalm.

Τι έχει λοιπόν αυτό το τεράστιο ράντζο που έχει γίνει το ησυχαστήριο του Kanye;

Γνωστό ως το Monster Lake Ranch Resort, το ακίνητο χωρίζεται σε 8 διαφορετικά αγροτεμάχια. Ο West λέγεται ότι είχε πάρει τρία από αυτά. Τα αγροτεμάχια περιλαμβάνουν οκτώ πολυτελείς καμπίνες - που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 20 άτομα - καθώς και ένα σαλόνι και εστιατόριο, τραπεζαρία και συνεδριακές εγκαταστάσεις.



Δες το ράντζο του Kanye για να δεις πού αποφάσισε να ηρεμήσει και να βρει τον εαυτό του μετά από τον χωρισμό του με την Kim.