Τέτα Καμπουρέλη: Τα σαλόνια ομορφιάς, το πέρασμα από την τηλεόραση και το σκάνδαλο

Τέτα Καμπουρέλη: Τα σαλόνια ομορφιάς, το πέρασμα από την τηλεόραση και το σκάνδαλο

Ποια είναι η Τέτα Καμπουρέλη;

Πόσο εύκολα φτάνει κάποιος από τα πρώτα βήματα μιας καριέρας έως τα μεγάλα σαλόνια της showbiz; Η Τέτα Καμπουρέλη είναι εκείνη η οποία φροντίζει να νιώθουν όλες οι γυναίκες πανέμορφες. Τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση; Στη μοναδική Ρούλα Κορομηλά. Φροντίζει να είναι πάντα αψεγάδιαστη, μια πραγματική star στην μικρή οθόνη. Η Ρούλα τη βοηθά να κάνει γνωριμίες και αν μας ρωτάς, στάθηκε η αφορμή να γίνει η Τέτα, η τηλεπερσόνα του σήμερα.

Το «Teta Beauty Salon» γίνεται ο Νο1 προορισμός των star και δειλά- δειλά φτάνει στην κορυφή. Το όνομά της ακούγεται σε κάθε γωνιά των Βορείων Προαστείων και σήμερα είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα αισθητικός και επιχειρηματίας.

Γυναίκα με θέληση και τσαγανό.

Τα παιδικά της χρόνια ήταν ταπεινά αφού προέρχεται από μια οικογένεια βιοπαλαιστών. Από μικρή ήξερε ποιο δρόμο θέλει να ακολουθήσει και με θέληση και τσαγανό γίνεται το δικό της. Και γιατί μιλάμε για τσαγανό; Κάθε μεγάλο όνειρο θέλει ρίσκο και η Τέτα πήρε το μεγαλύτερο ρίσκο της ζωής της όταν αποφάσισε να ανοίξει το πρώτο της κατάστημα. Φυσικά, οι εποχές είναι δύσκολες, τα οικονομικά, τόσο τα δικά της, όσο και της οικογένειας της, ίσα που τους συντηρούν με αξιοπρέπεια, αποφασίζει λοιπόν να πάρει δάνειο. Και έτσι από τα θεμέλια το όνειρό της παίρνει μορφή. Μέσα από τούβλα, όμορφες ταπετσαρίες και άρωμα γυναίκας χτίστηκε το «Teta Beauty Salon».

Γυναίκα, επιχειρηματίας, μητέρα και… γιαγιά.

Κι όμως. Όπως ήξερε από μικρή με τι θέλει να καταπιαστεί, ήξερε και ποιον άντρα αγαπά, τον Βασίλη Γκουρούση. Στα μάτια του βρίσκει τον άντρα τον οποίο θέλει στο πλευρό του να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της. Και έτσι γίνεται. Μεγάλωσαν και οι δυο στην Καισαριανή, στην ηλικία των 16 αρραβωνιάζονται και στα 20 της παντρεύονται. Το ημερολόγιο γράφει 1989. Αποκτούν τρία υγιέστατα παιδιά, τον Χρήστο, τον Αλέξη και τον Παναγιώτη και τρία υγιέστατα εγγόνια.

Στην πορεία βέβαια έρχονται μεγάλες και καλές συνεργασίες, όπως εκείνη με την Έλενα Κατράβα να παίζει καθοριστικό ρόλο στην πορεία της αφού της δίνει το εισιτήριο να μπει στην τηλεοπτική στέγη του Mega. Ήρθαν συμμετοχές σε shows, όπως το «Just The Two Of Us» και το «Style Me Up» αλλά και σε παραστάσεις. Ναι, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία σε παραστάσεις όπως «Στο Κλουβί Με Τις Τρελές» αλλά και «Το ημερολόγιο Της Άννα Φρανκ». Παρά όμως το… ταλέντο της στην… υποκριτική το άστρο της λάμπει και την οδηγεί στον κόσμο της ομορφιάς.

Μαζί στα καλά και στα άσχημα.

Στις χαρές και στις λύπες βρίσκεται στο πλευρό της και έτσι πορεύονται μαζί περίπου τριάντα χρόνια τώρα. Και ερχόμαστε στο σήμερα, μια περίοδο σαν τα παιδικά της χρόνια. Το lockdown κλείνει την επιχείρησή της, όπως πολλές ακόμη επιχειρήσεις εκεί έξω, ωστόσο δεν χάνει τη δύναμη το κουράγιο και τον δυναμισμό της. Βγαίνει στα κανάλια και βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών που μάχονται όπως και εκείνη.

Ακολουθούν όμως κι άλλες φουρτούνες και έρχεται η τρομερή αποκάλυψη, το σκάνδαλο που τη φέρνει για ακόμη μια φορά στο προσκήνιο. Ο 58χρονος αγαπημένος της σύζυγος Βασίλης Γκουρούσης κατηγορείται για τις διαρρήξεις τραπεζών. Η ίδια η Τέτα τον υπερασπίζεται και συγκεκριμένα σε δηλώσεις της στο Gossip-tv.gr αναφέρει πως όλα αυτά είναι μια παγίδα.Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζεις τις λεπτομέρειες πίσω από αυτό το σκάνδαλο, τι είναι αλήθεια και τι όχι, όπως και να ‘χει πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως αργά ή γρήγορα θα λάμψει η αλήθεια.