Μαρίνα Πατούλη: Τα αφιλτράριστα λόγια για τον Γιώργο Πατούλη και το εξώδικο

1 SHARE

Όλα όσα δήλωσε η Μαρίνα Πατούλη στους δημοσιογράφους.

Η επικαιρότητα τρέχει με γοργούς ρυθμούς το τελευταίο διάστημα. Και, μέσα σε όλες τις ειδήσεις που ακούγαμε για κάθε διάσημο, εμφανίστηκε και η είδηση του χωρισμού του Γιώργου Πατούλη από τη σύζυγό του, Μαρίνα Πατούλη.

Σε τέτοιες καταστάσεις, συνήθως τα πράγματα είναι περίεργα και δεν μπορείς απαραίτητα να προβλέψεις το πώς θα εξελιχθούν. Ούτε όταν είσαι ένας απλός παρατηρητής, ούτε ακόμα κι αν είσαι μέσα σε αυτές.

Στην προκειμένη περίπτωση, η Μαρίνα Πατούλη είναι εκείνη που επέλεξε να μιλήσει ανοιχτά και αφιλτράριστα για το θέμα του γάμου της.

«Μια από τις μεγαλύτερες μορφές βίας, είναι η βία της σιωπής. Όταν ο άλλος δε σου μιλάει, δε σου εξηγεί, σε απαξιώνει για τα πάντα... Για ποιο λόγο; Θα ήθελα να το ξέρω. Τον προκαλώ και τον προσκαλώ μέσα από την εκπομπή λοιπόν, εφόσον έχει δείξει αυτή την αναλγησία. Μπορεί να περνάει την κρίση του. Το καταλαβαίνω, αλλά θέλω μια επικοινωνία. Είναι ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί. Θα προσπαθήσω μόνη μου να στήσω το σπίτι, το παιδί και την αγάπη σας», είπε σε δήλωσή της στο κανάλι Open, όμως, τώρα έρχονται νέα λόγια που θα απασχολήσουν το κοινό στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τα νέα για τον γάμο της.

H Μαρίνα Πατούλη μίλησε στους δημοσιογράφους σχετικά με τον Γιώργο Πατούλη και το εξώδικο που της έστειλε στη συμβολική φωταγώγηση του Δημαρχείου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης -για την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821-.

Διάβασε ακριβώς τι είπε στην παρακάτω gallery.

1 SHARE
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ