Η Μαρία Μπεκατώρου έκανε ένα αινιγματικό story που θα σε βάλει σε σκέψεις

Η Μαρία Μπεκατώρου έκανε ένα αινιγματικό story που θα σε βάλει σε σκέψεις

Το μήνυμα είναι πολύ συγκεκριμένο.

Το πώς διαχειρίζεται ο καθένας τον λογαριασμό του στο Instagram είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Κάποιες φορές έχει τύχει να δούμε προφίλ που κινούνται σε μία πιο επαγγελματική λογική. Εκεί, υπάρχουν στην πλειοψηφία των περιπτώσεων αναρτήσεις που αφορούν μόνο στο κομμάτι της δουλειάς.

Η παραπάνω τακτική συμβαίνει, αλλά σε πολύ μικρό βαθμό που, όσο περνάει ο καιρός, μειώνεται ακόμα περισσότερο. Αυτό που πλέον είθισται είναι οι λογαριασμοί στα social media να αναφέρονται σε μεγάλο βαθμό σε προσωπικά θέματα.

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι μία celebrity που συνδυάζει και τα δύο. Στο επίκεντρο της θεματολογίας του Instagram της βρίσκονται οι καταπληκτικές της εμφανίσεις από τις εκπομπές που παρουσιάζει, όμως, ανά διαστήματα βλέπουμε και πιο προσωπικά μηνύματα.




Πρόσφατα, λοιπόν, η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει ένα πολύ ιδιαίτερο story. Σίγουρα θα λέγαμε ότι αυτό είναι διαφορετικό από αυτά που κάνει συνήθως.

Για την ακρίβεια, η εν λόγω φωτογραφία περιλαμβάνει ένα μήνυμα, το οποίο δεν ξέρουμε πού συγκεκριμένα απευθύνεται, αλλά αναμενόμενα κάποιος μπορεί να μπει σε σκέψεις.

Τι ήταν αυτό; Μπες στην παρακάτω gallery για να το δεις.