Ανατριχιάζει η διάσημη σταρ: Η αποκάλυψη για τη σεξουαλική της κακοποίηση

Ανατριχιάζει η διάσημη σταρ: Η αποκάλυψη για τη σεξουαλική της κακοποίηση

Έχει σήμερα τρία παιδιά και αποφάσισε να μην τους κρύψει τίποτα.

Σεξουαλική κακοποίηση. Ένα θέμα βαρύ για όποιον άνθρωπο το έχει βιώσει. Μία κατάσταση με σοβαρό αντίκτυπο στο σώμα, αλλά περισσότερο στην ψυχολογία ενός ατόμου που ακόμα και χρόνια μετά το περιστατικό τις περισσότερες φορές δεν μπορεί να το ξεπεράσει.

Τα χρόνια που διανύουμε έχουν ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου όσον αφορά σε σχετικές αποκαλύψεις. Πολλοί διάσημοι έχουν βρεθεί να αποκαλύπτουν όλα όσα τους έχουν συμβεί, ενίοτε ονοματίζοντας και τον άνθρωπο ή τους ανθρώπους που τους έφεραν σε αυτήν τη θέση.

Τόσο στη διεθνή όσο και στην εγχώρια showbiz η κατάσταση είναι παρόμοια. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, αθλητές, κ.α. βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν ανοιχτά για τη σεξουαλική κακοποίηση που έχουν δεχτεί, ώστε να βοηθήσουν με το δικό τους βήμα άλλα πιθανά θύματα που ενδεχομένως φοβούνται να το σχολιάσουν.




Μία από τις πιο διάσημες σταρ του πλανήτη έγραψε τα απομνημονεύματά της. Σε αυτά περιγράφει όλα όσα συνέβησαν στη ζωή της, φτάνοντας σε εξιστορήσεις πολύ σοβαρών θεμάτων, όπως η μάχη της με τον εθισμό και η σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε σε παιδική ηλικία.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι αφήνει και τα μικρά της παιδιά να το διαβάσουν.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις για ποια σταρ πρόκειται και τις ανατριχιαστικές της δηλώσεις.