Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη κατέθεσε και η ερμηνεία της Μαρίας Κίτσου συγκλόνισε το Twitter

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη κατέθεσε και η ερμηνεία της Μαρίας Κίτσου συγκλόνισε το Twitter

Η λέξη «ανατριχίλα» είναι μικρή για να περιγράψει τα συναισθήματα μας.

Θυμάσαι προχθές που σου λέγαμε πως παρακολουθήσαμε ένα υπέροχο επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες με συγκλονιστικές ερμηνείες; Εννοούσαμε την κάθε λέξη, αλλά τότε δεν είχαμε ιδέα για το τι θα βλέπαμε εχθές το βράδυ. Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες παρακολουθούμε στιγμιότυπα από τη δίκη του Βόσκαρη, όμως εχθές το βράδυ φτάσαμε στο «ζουμί».

Η Ελένη εχθές κατέθεσε για τους βιασμούς στο δικαστήριο και η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε λόγια να περιγράψουμε την ερμηνεία της. Η Μαρία Κίτσου είναι μια εξαιρετική ηθοποιός και εχθές το βράδυ μας το απέδειξε για ακόμη μια φορά.

Η υπόθεση «βιασμός» τους τελευταίους μήνες είναι στα κορυφαία topics και οι Άγριες Μέλισσες ακολουθούν πιστά τις εξελίξεις. Για την ακρίβεια είναι απίστευτο το πόσο υπέροχα κόλλησαν τα επεισόδια αυτά με τα γεγονότα. Δεν μπορούμε όμως να ξεκολλήσουμε με τίποτα το μυαλό μας από το χθεσινό επεισόδιο.

Η Ελένη βρέθηκε ξανά στο δικαστήριο που την καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη πριν από έξι χρόνια για τον θάνατο του Σέργιου, όμως αυτή τη φορά ήταν στην αντίθετη πλευρά. Ο Βόσκαρης δικάζεται για όλα τα εγκλήματα που έκανε στην Ελένη, και όχι μόνο, όσο βρισκόταν στη φυλακή και εχθές παρακολουθήσαμε την κατάθεση της Ελένης.

Είναι η σκηνή που περιμέναμε να δούμε από την αρχή της δίκης και πραγματικά δεν σταματήσαμε λεπτό να ανατριχιάζουμε. Το ζούσαμε τόσο πολύ σα να βρισκόμασταν μέσα στο δικαστήριο.



Η Μαρία Κίτσου ως Ελένη Σταμίρη έδωσε μια από τις πιο συγκλονιστικές ερμηνείες της και το Twitter δεν σταμάτησε να σχολιάζει σε όλη την διάρκεια του επεισοδίου.

Και σαν να μην έφτανε αυτή η ερμηνεία που μας είχε ήδη ανατριχιάσει, το επεισόδιο έκλεισε με μια απρόσμενη σκηνή/αποκάλυψη. Η Ασημίνα αποκάλυψε στον Νικηφόρο με τι την απειλεί η Δρόσω αν δεν γυρίσουν στο Διαφάνι και το Twitter πάγωσε.

Αυτά όμως θα τα δούμε τη Δευτέρα όσο και αν δεν μπορούμε να περιμένουμε. Στη gallery θα δεις όλα τα tweets που αποθέωσαν τη Μαρία Κίτσου.