Η Jessica Alba σοκάρει: «Ήμουν πολύ άρρωστη ως παιδί. Έκανα 5 χειρουργεία» (photos)

2 SHARES

H απίστευτη συνέντευξη της star. 

Μπορεί να είναι όμορφη, πετυχημένη με μία υπέροχη οικογένεια, αλλά η ζωή έχει αποδείξει ότι τα πράγματα πολλές φορές δεν είναι όπως φαίνονται. Δεν είναι τυχαίο, ότι μέσα από εξομολογήσεις διάσημων και φαινομενικά άτρωτων ανθρώπων, μαθαίνουμε πράγματα για το πολύ δύσκολο παρελθόν τους.

Μία από αυτές είναι και η Jessica Alba, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός, ενώ παράλληλα μεταπήδησε και στον επιχειρηματικό κλάδο, δημιουργώντας την πολύ πετυχημένη εταιρεία Honest.

Σε πρόσφατο συνέντευξή της, η Λατίνα star, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και για τις δυσκολίες που πέρασε. «Έπασχα από χρόνια ασθένεια. Είχα πολλές αλλεργίες και αναγκάστηκα να κάνω 5 χειρουργεία», είπε. «Είναι πολύ δύσκολο να είσαι ευτυχισμένος, όταν δεν έχεις το σημαντικότερο: Την υγεία σου».

«Γενικά τα παιδικά μου χρόνια τα πέρασα στα νοσοκομεία. Αυτό με έκανε να γίνω πολύ δυνατή και να προσπαθώ να προσφέρω το καλύτερο στα δικά μου παιδιά. Όταν έγινα μητέρα για πρώτη φορά το 2008, ήμουν στο απόγειο της καριέρας μου. Ωστόσο δεν σκέφτηκα στιγμή αν θα ξαναβρώ δουλειά ή αν θα επανέλθω ποτέ στο Hollywood. Το μόνο που με ενδιέφερε, ήταν να μεγαλώσω το παιδί μου», συνέχισε.

Δες περισσότερα στην παρακάτω gallery:

2 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ