Survivor Spoiler: Ο Λιανός πρόδωσε τις καυτές λεπτομέρειες από το πάρτι της ένωσης (video)

Survivor Spoiler: Ο Λιανός πρόδωσε τις καυτές λεπτομέρειες από το πάρτι της ένωσης (video)

«Ήταν το πιο κεφάτο πάρτι ένωσης», αποκάλυψε ο Λιανός.

Την Κυριακή (28/3/2021) οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν το ξεχωριστό πάρτι ένωσης του Survivor. Ο Γιώργος Λιανός συνδέθηκε με το Love It και την Ιωάννα Μαλέσκου και αποκάλυψε τις πιο hot λεπτομέρειες από το πάρτι ένωσης αποκαλύπτοντας πως το επεισόδιο θα είναι μεγάλο και χορταστικό.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, επιβεβαίωσε πως το πάρτι θα έχει ως σπέσιαλ καλεσμένο τον Ντερούλο ο οποίος πέταξε από το Μαϊάμι και τραγούδησε για μία ώρα και κάτι περίπου ενώ κανείς δεν μπορούσε να τον πλησιάσει για λόγους ασφαλείας εξαιτίας του κορονοϊού.

O Λιανός, εξήγησε πως λατρεύει την εμπειρία του Survivor και τόνισε πως περνάει καλά και το μόνο του παράπονο είναι πως είναι πολύ πολύ μακριά από τα παιδιά του. Ο παρουσιαστής ανέφερε πάντως πως έκανε υπερωρίες στο Facetime με τη μεγάλη του κόρη η οποία είναι μεγάλη θαυμάστρια του Balvin. Μάλιστα ο Γιώργος αποκάλυψε πως ένα από τα παιδιά του είναι μαζί του στον Άγιο Δομίνικο!

Ο παρουσιαστής εξήγησε πάντως πως όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ακόμα και στο πάρτι της ένωσης, οι παίκτες έψαχναν τις επόμενες συμμαχίες τους για το διάστημα εκείνο που οι αγώνες θα γίνουν ατομικοί και όλοι θα χρειαστούν παραπάνω στήριξη για να φτάσουν στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.



Ποιος μαγείρεψε στο πάρτι για την ένωση και ποιος τραγούδησε;

Μάθε τα πάντα στην παρακάτω gallery.