Γέννησε η Emma Stone: Όλες οι λεπτομέρειες (photos)

Γέννησε η Emma Stone: Όλες οι λεπτομέρειες (photos)

Για πρώτη φορά μητέρα η διάσημη ηθοποιός!

Υπάρχει ένας άγραφος κανόνας, που λέει ότι όσο πιο διάσημος και πετυχημένος είσαι, τόσο περισσότερο προστατεύεις την προσωπική σου ζωή. Ο κανόνας αυτός βρίσκει άριστη εφαρμογή στους διάσημους ηθοποιούς του Hollywood, η πλειοψηφία των οποίων απέχει από τα social media, και όποιος διατηρεί προφίλ, σπάνια ανεβάζει οτιδήποτε έχει να κάνει με την προσωπική του ζωή.

Γεγονός που τα Μέσα καθόλου δεν εξυπηρετεί, μιας και οι πληροφορίες που αφορούν στην προσωπική τους ζωή, γίνονται γνωστές σε δεύτερο χρόνο. Όπως ακριβώς συνέβη και με τη γέννηση του παιδιού της Emma Stone, η οποία συνέβη κάτω από άκρα μυστικότητα στις 13 Μαρτίου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διάσημη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στο Los Angeles, δεν γνωρίζουμε ακόμα αν επέλεξε κάποιο νοσοκομείο ή τοκετό στο σπίτι, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα το φύλο του μωρού.

Το μόνο που μπορούν όλοι να πουν με σιγουριά, είναι ότι η διάσημη ηθοποιός και ο αρραβωνιαστικός της Dave McCary είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Τελευταίο φορά που είδαμε την Emma, ήταν περίπου ένα μήνα πριν, σε προχωρημένη, προφανώς εγκυμοσύνη, φορώντας ένα μαύρο φαρδύ φόρεμα. Έκτοτε αποτραβήχτηκε και άρχισε να προετοιμάζεται για τον ερχομό του παιδιού της.

Να τους ζήσει λοιπόν και ανυπομονούμε για περισσότερες λεπτομέρειες: