O Brooklyn Beckham και η αρραβωνιαστικιά του, Nicola Peltz, έκαναν το ίδιο τατουάζ

Sabine Camhi
O Brooklyn Beckham και η αρραβωνιαστικιά του, Nicola Peltz, έκαναν το ίδιο τατουάζ

Δηλώνουν για άλλη μια φορά την αγάπη τους με φωτογραφίες στο Instagram!

Ο Brooklyn Beckham και η αρραβωνιαστικιά του Nicola Peltz αποκάλυψαν πως έκαναν το ίδιο τατουάζ πεταλούδας. Η ηθοποιός, 26 ετών, το έδειξε την Πέμπτη στο Instagram της, το οποίο πείρε έμπνευση από μια φωτογραφία που τράβηξε ο 22χρονος Brooklyn ενώ παρακολουθούσε την Nicola να δουλεύει στο νέο δράμα της Lola James.


https://www.instagram.com/p/CM3muBalEeI

Ο Brooklyn έκανε δύο μεγάλα τατουάζ πεταλούδας στο χέρι του, το έβδομο αφιερωμένο στην Nicola, ενώ η ηθοποιός έκανε ένα μικρό στο στήθος της. Ο Brooklyn συνεργάστηκε με τον celebrity tattooist Doctor Woo γι’ αυτό το σχέδιο.

Ενθουσιασμένη με το τατουάζ, η Nicola έγραψε πάνω από το βίντεο του επίδοξου φωτογράφου: «ο @brooklynbeckham πήρε την πιο όμορφη φωτογραφίας μιας πεταλούδας στο σετ και τώρα αυτό @_dr_woo_». Συγκριτικά, το τατουάζ της Nicola - το οποίο βρίσκεται κάτω από το κλειδοκόκαλο
- ήταν πολύ μικρότερο από το τατουάζ του Brooklyn.

Την Πέμπτη, η Nicola αποκάλυψε πως μετέτρεψε τους φρονιμίτες τους σε ένα χρυσό κολιέ. Στο Instagram, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία των κοσμημάτων που είχαν δύο ξεχωριστά κρεμαστά δόντια πάνω τους. Ο Brooklyn κοινοποίησε επίσης μια πιο κοντινή φωτογραφία των κοσμημάτων στον δικό του λογαριασμό και έγραψε: «Το καλύτερο δώρο από την καλύτερη μου φίλη και την πιο καταπληκτική αρραβωνιαστικιά. Σε αγαπώ σαν τρελός. Είσαι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί. Σ’ αγαπώ. Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο σε αγαπώ. Είμαι το πιο τυχερό άτομο σε αυτόν τον πλανήτη xx Θα σε αγαπώ για πάντα και πάντα».

Τον περασμένο μήνα, ο Brooklyn αποκάλυψε το έκτο τατουάζ που αφιέρωσε στη Nicola, το οποίο καλύπτει το πίσω μέρος του αριστερού χεριού του. Το τατουάζ του περιλαμβάνει ολόκληρο το όνομα της συντρόφου του, Nicola Anne Peltz και τη λέξη «baby», δηλαδή μωρό μου. Πριν από αυτό γράφει: «Καθοριστικές στιγμές, έρωτας της ζωής μου, η προστασία μου».

Ο γιος της Victoria και του David Beckham ανέδειξε πρόσφατα ένα ακόμη τατουάζ στο πίσω μέρος του λαιμού του, ένα ερωτικό γράμμα από τη «μελλοντική γυναίκα» του. Το τατουάζ, το οποίο απέκτησε τον Οκτώβριο, γράφει: «Το αγόρι μου για πάντα. Διάβασε το αυτό κάθε φορά που νιώθεις αγχωμένος. Θέλω να ξέρεις πόσο βαθιά αγαπητός είσαι. Έχεις την πιο ευγενική καρδιά που γνώρισα και ελπίζω να μην περάσω ποτέ μια μέρα χωρίς την αγάπη σου. Νομίζω ότι είσαι τόσο απίστευτος. Να ξέρεις ότι μαζί μπορούμε να τα ξεπεράσουμε όλα αν αναπνέεις αργά και έχεις εμπιστοσύνη. Σε αγαπάω πάντα, η μελλοντική σου σύζυγος».

Άλλες αφιερώσεις του Brooklyn περιλαμβάνουν τα μάτια και τις βλεφαρίδες της Nicola, και το όνομα της γιαγιάς της αρραβωνιαστικιάς του που απεβίωσε

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Ιούλιο, χωρίς τελική ημερομηνία γάμου.