Η Jennifer Lopez μόλις κατατρόπωσε τις Αniston και Beckham (photos)

Η Jennifer Lopez μόλις κατατρόπωσε τις Αniston και Beckham (photos)

Ποια κορυφή κατέκτησε η Λατίνα star;

Το έχουμε πει πολλές φορές: Οι διάσημες κυρίες δεν είναι σαν τις απλές καθημερινές γυναίκες. Η ζωή και οι συνήθειές τους δεν μοιάζουν σε καμία περίπτωση με τις δικές μας μιας και τα μέσα που διαθέτουν, είναι σαφώς περισσότερα.

Είναι απολύτως λογικό λοιπόν, να έχουν καταφέρει να… σταματήσουν τον χρόνο όπως συνηθίζουμε να λέμε, και παρόλο που έχουν ξεπεράσει προ πολλού την ηλικία των 20 ή των 30, να δείχνουν φρέσκες και εντυπωσιακές.

Τρανό παράδειγμα οι Jennifer Lopez, Jennifer Aniston και Victoria Beckham, οι οποίες θεωρούνται από τα πιο αντιπροσωπευτικά παραδείγματα αυτού που προαναφέραμε.

Και επειδή πολλές μπορεί να είναι ακόμα υπέροχες, αλλά μία καταλαμβάνει την κορυφή, πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη στη Μεγάλη Βρετανία, με το ερώτημα ποια είναι η πιο εντυπωσιακή star άνω των 40, ανέδειξε την πρώτη των πρώτων.

Το 38% λοιπόν αποφάσισε ότι θα ήθελε πολύ στα 51 να δείχνει ακριβώς όπως η Jennifer Lopez, ενώ ακολουθεί η 52χρονη Aniston με 34%. Ακολουθεί η Kim Kardashian η οποία μόλις έκλεισε τα 40 με 31% και η 46χρονη Victoria Beckham με 28%!

Δες περισσότερα στην gallery που ακολουθεί: