House of Fame: Η απίστευτη αλλαγή της Ελένης Φουρέιρα

House of Fame: Η απίστευτη αλλαγή της Ελένης Φουρέιρα

Η παρουσιάστρια άλλαξε ριζικά τα μαλλιά της.

Το πέμπτο live του House of Fame ξεκίνησε πριν λίγα λεπτά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ με την Ελένη Φουρέιρα να μας καλησπερίζει πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Πραγματικά, η παρουσιάστρια του μουσικού reality show καταφέρνει κάθε εβδομάδα να είναι ακόμα πιο όμορφη και καλοντυμένη από την προηγούμενη.

Για την αποψινή εμφάνισή της, πάντως, επέλεξε να φορέσει ένα strapless φόρεμα με παγιέτες της σχεδιάστριας Ειρήνης Μάκκου. Όπως μας είπε ο στυλίστας της, Μάρκος Ανδριώτης, το φόρεμα της Ελένης κινείται σε πράσινες και ροζ αποχρώσεις, που είναι must αυτήν τη σεζόν.

Τα κοσμήματά της είναι Danelian, ενώ οι φούξια γόβες είναι custom made. Πίσω από το glam μακιγιάζ της βρίσκεται – όπως πάντα- ο ταλαντούχος make up artist, Παντελής Τουτουντζής. Αυτό, όμως, που μας έκανε περισσότερη εντύπωση από όλα είναι τα μαλλιά της.

Η Ελένη Φουρέιρα, ενώ ως τώρα είχε πολύ μακριά μαλλιά αλά Ραπουνζέλ, απόψε εμφανίστηκε με καρέ, κυματιστά μαλλιά. Το hairstyling έχει επιμεληθεί ο κομμωτής της, Χρήστος Μπαϊραμπάς, και η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε αν κουρεύτηκε, αν είναι περούκα ή κάποιο τρικ του hairstylist της.

Στην παρακάτω gallery και στο βίντεο μπορείς να δεις προσεκτικά το λαμπερό look της τραγουδίστριας και παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ. Πάντως, και αυτό το βράδυ οι 16 σπουδαστές θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ερμηνεύοντας τα τραγούδια που τους έχουν ανατεθεί. Μετά από κάθε εμφάνισή τους, οι τέσσερις κριτές- Καίτη Γαρμπή, Φοίβος, Γιάννης Πλούταρχος και Γιώργος Αρσενάκος- θα σχολιάζουν την επίδοσή τους στο stage και στο τέλος της βραδιάς θα δούμε ποιος τελικά θα αποχωρήσει.

Οι Στέφανος Πιτσίνιαγκας, Αλεξάνδρα Κολαΐτη και Θέμης είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα και σε μερικές ώρες από τώρα θα μάθουμε ποιος θα οδηγηθεί στην πόρτα της εξόδου της μουσικής Ακαδημίας. Μέχρι τότε απόλαυσε τις ερμηνείες τους και την υπέροχη Ελένη Φουρέιρα στον ρόλο της παρουσιάστριας.