Αγνώριστη η Ελένη Φουρέιρα! Δες πώς ήταν με κατάμαυρα μαλλιά το 2019 (photos)

Αγνώριστη η Ελένη Φουρέιρα! Δες πώς ήταν με κατάμαυρα μαλλιά το 2019 (photos)

Έχει αλλάξει πολύ από τότε!

Την Ελένη Φουρέιρα τη γνωρίζουμε και την αγαπάμε πολλά χρόνια. Είναι ένα πολύ γλυκό και όμορφο κορίτσι με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό της. Φέτος, μάλιστα, την απολαμβάνουμε για πρώτη φορά στον ρόλο της παρουσιάστριας στο μουσικό reality show του ΣΚΑΪ «House of Fame».

Η Ελένη είναι πολυτάλαντη, όπως καταλαβαίνεις, αλλά τώρα δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το ζήτημα είναι πως η τραγουδίστρια πειραματίζεται πολύ συχνά με την εικόνα της, τολμάει και δε φοβάται να κάνει αλλαγές. Κυρίως στα μαλλιά της.

Πόσες και πόσες φορές δεν την έχουμε δει με afro, πολύ σγουρά μαλλιά, με ολόισια, sleek και πολύ μακριά μαλλιά, αλλά και με καρέ, όπως στο χθεσινό live του «House of Fame»! Δεν περιορίζεται, όμως, μόνο με τα μήκη.

Η Ελένη τολμάει και διαφορετικές αποχρώσεις στα μαλλιά της. Από πολύ ξανθά, τα κάνει καστανά μέχρι και… μαύρα. Αυτό συνειδητοποιήσαμε κάνοντας ένα scroll στο Instagram και πέφτοντας πάνω σε φωτογραφίες της από το 2019. Πραγματικά, δεν θυμόμασταν ότι είχε βάψει τότε τα μαλλιά της κατάμαυρα. Σίγουρα ούτε κι εσύ το θυμάσαι.

Γι’ αυτό κάνε scroll στην παρακάτω gallery και δες την. Είναι απλά πανέμορφη και με τα μαύρα μαλλιά. Και καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως σε αυτό το κορίτσι μάλλον ταιριάζουν όλες οι αλλαγές.