Ποιο διάσημο ζευγάρι αποκάλυψε ότι κάνει συχνά σεξ σε δημόσιους χώρους; (video)

Ποιο διάσημο ζευγάρι αποκάλυψε ότι κάνει συχνά σεξ σε δημόσιους χώρους; (video)

Αρκετά αποκαλυπτική δήλωση.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες διάσημων ζευγαριών. Είναι εκείνα που τηρούν σιγήν ιχθύος όσον αφορά την προσωπική τους ζωή, κάνουν περιορισμένες κοινές εμφανίσεις και γενικά κρατούν αυτό το κομμάτι για τον εαυτό τους, αλλά υπάρχουν και τα ζευγάρια που πραγματικά μοιράζονται αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για τη σχέση τους με το κοινό τους.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει το ζευγάρι για το οποίο θα μιλήσουμε εδώ, το οποίο – πραγματικά- μοιράζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα πολλές προσωπικές του στιγμές. Πρόσφατα, μάλιστα, η γυναίκα είχε μια αποβολή και μίλησε δημόσια για αυτό το συμβάν, αλλά και για όλα τα συναισθήματά της. Έδειξε ότι η ζωή των διασήμων δεν είναι μόνο λάμψη και αίγλη, αλλά έχει και τα δυσάρεστα συμβάντα, όπως συμβαίνει σε όλους μας, άλλωστε.

Αυτήν τη φορά, λοιπόν, γίνεται συζήτηση για το ζευγάρι έπειτα από μια «καυτή» αποκάλυψη που έκανε η σύζυγος. Το μοντέλο, λοιπόν, βρέθηκε καλεσμένη στο late night show του James Corden και στα πλαίσια ενός παιχνιδιού ερωτήθηκε ποιο είναι το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ.

«Μία φορά έγινε στα βραβεία Grammy. Αλλά νομίζω το πιο περίεργο μέρος που έχουμε κάνει σεξ με τον άντρα μου είναι στην Εθνική Επιτροπή του Δημοκρατικού Κόμματος. Πήγαμε στο μπάνιο», είπε χαρακτηριστικά η star προκαλώντας την έκπληξη του παρουσιαστή.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μοναδική φορά που το διάσημο ζευγάρι έχει κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο. Όπως λέει το μοντέλο, έχουν υπάρξει άπειρες φορές που έχουμε κάνει δημόσιο σεξ και μας αρέσει. «Και στο αεροπλάνο έχουμε κάνει σεξ με τον σύζυγό μου», λέει. Αναρωτιέσαι ποιοι είναι; Δες στην παρακάτω gallery!