Το μικροσκοπικό μπικίνι της Ελένης Φουρέιρα προκαλεί πανικό στο Instagram (photos)

Το μικροσκοπικό μπικίνι της Ελένης Φουρέιρα προκαλεί πανικό στο Instagram (photos)

Τι κι αν είναι Μάρτιος; Η τραγουδίστρια έβαλε το μαγιό της και ανυπομονεί για το καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι είναι για τους περισσότερους ανθρώπους η πιο όμορφη εποχή και αυτήν την οποία περιμένουμε εναγωνίως κάθε χρόνο για να έρθει. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο φέτος που δεν έχουμε περάσει και λίγα με τον κορονοϊό. Όσο και να αδημονούμε, όμως, κάνουμε υπομονή.

Εμείς… Γιατί η Ελένη Φουρέιρα φαίνεται πως εξάντλησε την υπομονή της και αποφάσισε στα τέλη Μαρτίου να βγάλει το μαγιό της από την ντουλάπα της, να το φορέσει και να ποζάρει πιο sexy από ποτέ.

Τι, δεν το πιστεύεις; Κι όμως, η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του «House of Fame» ανήρτησε στο Instagram της μία φωτογραφία σήμερα το μεσημέρι στην οποία φορά το ροζ μικροσκοπικό μπικίνι της και ποζάρει στο φακό με διάθεση να βρεθεί άμεσα σε κάποια παραλία.

Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις την εν λόγω φωτογραφία, αλλά όχι μόνο… Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις 12 πιο hot φωτογραφίες της Ελένης με μικροσκοπικό μαγιό για να διαπιστώσεις για ακόμη μια φορά το πόσο τέλειες αναλογίες έχει. Το κορμί τής Φουρέιρα απλά δεν υπάρχει και ώρα να πειστείς με ένα scroll στην gallery.