Εριέττα Κούρκουλου: Η συγκινητική αποκάλυψη για την απώλεια του μπαμπά της

Εριέττα Κούρκουλου: Η συγκινητική αποκάλυψη για την απώλεια του μπαμπά της

H Εριέττα έκανε μια εξομολόγηση στο Instagram.

H κόρη του Νίκου Κούρκουλου, η 28χρονη σήμερα Εριέττα Κούρκουλου, έκανε ένα ενδιαφέρον q+ a στο Instagram. Η νεαρή κοπέλα με την έντονη δράση για την προστασία των ζώων, δημιούργησε τον λογαριασμό της που είναι δημόσιος στο Instagram το 2020 εν μέσω καραντίνας και αποφάσισε να απαντήσει κάποιες από τις ερωτήσεις που είχαν οι ακόλουθοί της.

Μιλώντας για το πώς αντιμετώπισε την απώλεια του πατέρα της Νίκου Κούρκουλου, η νεαρή κοπέλα υπήρξε αποκαλυπτική:

«Ήμουν 13 ετών και έπνιξα τον πόνο μου σε κακές συνήθειες και μου βγήκε σε θυμό. Μετά την εφηβεία κατάφερα να το αντιμετωπίσω πιο σωστά» έγραψε χαρακτηριστικά για τον Νίκο Κούρκουλο ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2007 μετά από μάχη με τον καρκίνο.



Άλλωστε, την Παγκόσμια Ημέρα για την καταπολέμηση του καρκίνου, η Εριέττα είχε αναφερθεί αναλυτικά για τη μάχη που είχε δώσει ο πατέρας της γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου σήμερα και πολλοί από εμάς σκεφτόμαστε αγαπημένα μας πρόσωπα που πάλεψαν ή παλεύουν ακόμα αυτή την άδικη αρρώστια με πίστη, θάρρος και δύναμη. Ο δικός μας μπαμπάς διαγνώστηκε όταν εγώ ήμουν περίπου 6 χρονών και ο μικρός μου αδερφός νεογέννητο. Αυτή η αρρώστια μας στέρησε έναν από τους δύο σημαντικότερους ανθρώπους μας, χρόνια πριν χάσει την ζωή του από αυτήν. Μας τον στέρησε τις ημέρες που πονούσε και προσπαθούσε να μας το κρύψει... μας τον στέρησε στις στιγμές (γενέθλια, Χριστούγεννα, Πάσχα) που θα έπρεπε να γιορτάζουμε αλλά υπέβοσκε ο φόβος ότι ο χρόνος του τελείωνε... μας τον πήρε όταν έχανε την υπομονή του και θύμωνε με την ζωή και με εμάς...


Διάβασε τη συνέχεια του μηνύματος της Εριέττας στην παρακάτω gallery