Η Σπυριδούλα του MasterChef έγινε ξανθιά και μίλησε για τη Μαρίνα όπως δεν φαντάζεσαι

4 SHARES

H πρώην μισητή παίκτρια του MasterChef μιλάει για τη νυν.

Καλεσμένη στην Φωλιά των Κου Κου ήταν η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η πιο μισητή παίκτρια που έχει περάσει από το MasterChef προηγούμενων σεζόν στο Star και σύμφωνα με τα σχόλια του κόσμου στο Twitter.

Η Σπυριδούλα εμφανίστηκε εμφανώς ανανεωμένη στο πρωινό του Star και αποκάλυψε πως η καραντίνα της έκανε καλό. Η πρώην παίκτρια του MasterChef ήρθε από τον Βόλο και εντυπωσίασε τους πάντες με τα κοντά ξανθά μαλλιά της, τα οποία καμία σχέση δεν είχαν με τα μακριά κατσαρά και κατακόκκινα μαλλιά με την οποία την γνωρίσαμε.

Η Σπυριδούλα δεν δίστασε να σχολιάσει και την αποχώρηση της φετινής πιο μισητής παίκτριας, της Μαρίνας, η οποία απέτυχε στην αντιγραφή του πιάτου που της δόθηκε.
Φυσικά, οι φήμες θέλουν τη Μαρίνα να ξαναμπαίνει στο παιχνίδι αλλά η Καραμπουτάκη είχε μια εξήγηση στο τι πήγε στραβά:

«Το πιναμπούρ και τα αποξηραμένα μανιτάρια είναι η χειρότερη παγίδα και ενός επαγγελματία.
Δηλαδή φέρθηκε σαν ερασιτέχνης ενώ δεν είναι γιατί είναι μεγάλη παγίδα. Θέλει να το προσέξεις το πιναμπούρ όπως και τα μανιτάρια. Επίσης νομίζω ότι δεν το είχε και καλά βρασμένο.

Το πήρε πως είναι κάτι απλό. Στις αντιγραφές δεν μπορείς να υπολογίσεις. Η αντιγραφή είναι αντιγραφή ενός επαγγελματία που μπορεί να του πήρε χρόνο να φτιάξει το πιάτο κι εσύ να καλείσαι να το κάνεις σε μια ώρα. Οπότε καλός ή κακός μάγειρας δεν παίζει κάποιο ρόλο. Είναι θέμα τύχης αλλά και αντίληψης.

Δες την αλλαγμένη Σπυριδούλα στην παρακάτω gallery

4 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ