Άγριες Μέλισσες: Αυτός ο χαρακτήρας της σειράς θα έχει την πιο απρόσμενη κατάληξη

Άγριες Μέλισσες: Αυτός ο χαρακτήρας της σειράς θα έχει την πιο απρόσμενη κατάληξη

Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο.

Σήμερα είναι Δευτέρα και αν υπάρχει κάτι για το οποίο ανυπομονούμε, αυτό είναι οι Άγριες Μέλισσες. Απόψε το βράδυ αναμένεται να παρακολουθήσουμε ένα από τα πιο δυνατά επεισόδια της σειράς και δεν σου κρύβουμε ότι ανυπομονούμε πολύ να δούμε τι θα συμβεί μετά την αποκάλυψη βόμβα της Ασημίνας στον Νικηφόρο.

Και εξηγούμαστε. Στο επεισόδιο της Πέμπτης είδαμε τη Δρόσω να απειλεί την Ασημίνα με τον πιο «βρώμικο» τρόπο προκειμένου να επιστρέψει στο χωριό και την Ασημίνα αποφασισμένη να επιστρέψει. Λογάριαζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο, μιας και ο Νικηφόρος ήταν ανένδοτος σε αυτή την επιστροφή και της δήλωσε ρητά πως αν θέλει να γυρίσει στο Διαφάνι θα γυρίσει χωρίς το παιδί.

Μάταια προσπαθούσε να τον πείσει να επιστρέψουν και το εν τέλει έκανε τη χειρότερη κίνηση. Η Ασημίνα με γνώμονα τα λόγια του Νικηφόρου πως η αγάπη όλα τα γιατρεύει του αποκάλυψε με τι την απειλεί η Δρόσω. Αυτή τη στιγμή ο Νικηφόρος γνωρίζει την πραγματική αλήθεια για τον θάνατο του αδερφού του και η στιγμή που θα γίνει γνωστό σε όλη την οικογένεια υποψιαζόμαστε πως είναι πολύ κοντά.

Στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας μας έδειξε ένα απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο, αλλά κι ένα spoiler για έναν χαρακτήρα που δεν φανταζόσουν. Μέχρι λοιπόν να έρθει το βράδυ και να μάθουμε τι ακριβώς θα συμβεί θα σου μιλήσουμε γι’ αυτό το spoiler.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο η Σοφούλα θα έχει την πιο απροσδόκητη κατάληξη στο Διαφάνι, κι έχει ενδιαφέρον να δούμε τι ακριβώς θα συμβεί. Σίγουρα δεν έχεις καταλάβει πολλά από αυτά που σου αναφέραμε όμως στη gallery θα καταλάβεις περισσότερα.