Αυτό είναι το πιο πολυφωτογραφημένο νεογέννητο του Instagram: Ποια είναι η διάσημη μαμά του;(photos)

Αυτό είναι το πιο πολυφωτογραφημένο νεογέννητο του Instagram: Ποια είναι η διάσημη μαμά του;(photos)

Θυμάσαι που ψάχνεις και δεν βρίσκεις παιδικές σου φωτογραφίες; Αυτό δεν θα συμβεί στο συγκεκριμένο μωρό!

Είναι λογικό, όταν τα social media είναι σημαντικό κομμάτι της δουλειάς σου, από ένα σημείο και μετά να γίνονται και σημαντικό κομμάτι της ζωής σου. Αναγγελίες, γάμων, εγκυμοσύνων και γεννήσεων, όλα πλέον γίνονται μέσω social media, μιας και συνηθίζουν να λένε, ότι αν κάνεις κάτι και… δεν το ανεβάσεις, είναι σαν να μην το έκανες ποτέ.

Κάπως έτσι λοιπόν, το Instagram τελευταία έχει κατακλυστεί από μωράκια, τα… coronials όπως κάποιοι τα ονόμασαν, μιας και η σύλληψη, αλλά και η γέννησή τους έγινε εν μέσω της πανδημίας του Covid-19 που ακόμα ταλαιπωρεί τον πλανήτη.

Ένα από αυτά, γεννήθηκε μία εβδομάδα πριν, και ήδη θα λέγαμε ότι έχει γίνει ένα από τα διασημότερα μωρά του Instagram. Boηθάει βέβαια και το γεγονός ότι η μαμά της-ναι είναι κοριτσάκι- είναι μία από τις πιο διάσημες influencers του κόσμου, οπότε όπως είναι φυσικό, οι φωτογραφίες της μικρής συγκεντρώνουν χιλιάδες likes.

Η περήφανη μαμά από την άλλη, που την περίμενε με αγωνία, δεν σταματάει να τη φωτογραφίζει, ενώ ήδη σε αρκετές φωτογραφίες έχουν ποζάρει ντυμένες ασορτί.

Δες σε ποια αναφερόμαστε στην παρακάτω gallery: