Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση γι’ αυτήν την εβδομάδα

Sabine Camhi
Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση γι’ αυτήν την εβδομάδα

Νέα εβδομάδα και ουσιαστικά νέα εποχή στο Survivor!

Χθες (28/3) παρακολουθήσαμε το πάρτι ένωσης των δύο ομάδων. Εκτός από το καραόκε των παικτών, υπήρχε η συναυλία με τον παγκοσμίου φήμης τραγουδιστή Jason Derulo.

Μπορεί μετά το πάρτι ένωσης οι δύο ομάδες να συγκατοικούν στην ίδια παραλία και να μοιράζονται την ίδια καλύβα, όμως, θα συνεχίζουν και θα παίζουν αντίπαλες, όπως και πριν!

Απόψε λοιπόν μετά την ένωση ξεκινάει βδομάδα με ασυλία για το Survivor. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν στον στίβο με στόχο να κερδίσουν την ομαδική ασυλία και να πάνε παρατηρητές στο συμβούλιο του νησιού.

Στο σημερινό επεισόδιο υπάρχει ανατροπή με την ομάδα που κατακτά τη νίκη. Την προηγούμενη εβδομάδα, οι «Κόκκινοι» ήταν αυτοί που κέρδισαν και τα δύο αγωνίσματα. Το σημερινό έπαθλο ασυλίας κερδίζει η Μπλε ομάδα με 10-6. Αυτό σημαίνει πως θα πάνε ως παρατηρητές στο συμβούλιο του νησιού, όπου θα παρακολουθήσουν την διαδικασία για την ανάδειξη του πρώτου υποψηφίου από την ομάδα των «Κόκκινων».



Πριν το συμβούλιο όμως, οι Κόκκινοι θα αγωνιστούν για την ατομική ασυλία την οποία νικάει ο Παύλος Γαλακτερός, Ο Παύλος εξασφάλισε την παραμονή του στο Survivor για ακόμα μια εβδομάδα αλλά θα πρέπει να υποδείξει υποψήφιο προς αποχώρηση στο επόμενο συμβούλιο.

Στο Συμβούλιο του νησιού στην συνέχεια, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση που ανέδειξαν οι «Κόκκινοι» είναι ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος πήρε 8 ψήφους.