Άγριες Μέλισσες: Ασημίνα-Νικηφόρος έδωσαν οσκαρική ερμηνεία και το Twitter τους αποθέωσε

Άγριες Μέλισσες: Ασημίνα-Νικηφόρος έδωσαν οσκαρική ερμηνεία και το Twitter τους αποθέωσε

Ακόμη ένα συγκλονιστικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε εχθές.

Αν νόμιζες ή έστω πίστευες πως τα έχεις δει όλα μέχρι στιγμής στις Άγριες Μέλισσες, έκανες λάθος. Μετά το τέλος του κάθε επεισοδίου μένουμε άφωνες και για μερικά λεπτά δεν μπορούμε να διαχειριστούμε αυτό που έχουμε δει. Τα τελευταία επεισόδια που παρακολουθούμε έχουν απίστευτο ενδιαφέρον για τη συνέχεια της σειράς και μόλις εχθές είδαμε ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο.

Είχαμε μείνει αν θυμάσαι εκεί που η Ασημίνα πέταξε στον Νικηφόρο τη βόμβα για το τι πραγματικά συνέβη το βράδυ που σκοτώθηκε ο Σέργιος. Η Δρόσω δεν της άφησε άλλη επιλογή, η Ασημίνα πόνταρε στην αγάπη που της είχε ο Νικηφόρος και έπαιξε το τελευταίο της χαρτί.

Για να είμαστε ειλικρινείς δεν περιμέναμε ποτέ να γίνει αυτή η αποκάλυψη, όμως δεν είχε άλλα περιθώρια να ρισκάρει με τη Δρόσω. Κι ενώ αρχικά η Δρόσω είχε πολλούς υποστηρικτές, μετά τις τελευταίες της κινήσεις, το twitter δεν θέλει ούτε να τη βλέπει. Η Ασημίνα εξιστόρησε από την αρχή έως το τέλος το τι συνέβη εκείνο το βράδυ, με τους σκηνοθέτες να μας κάνουν φυσικά το απαραίτητο flashback για να μπούμε ακόμη περισσότερο στο κλίμα.



Ο Νικηφόρος είχε μείνει στήλη άλατος ακούγοντας την Ασημίνα να εξιστορεί το πως σκοτώθηκε ο Σέργιος και στην προσπάθεια του να καταλάβει και να κατανοήσει αυτά που άκουσε, κατηγόρησε τη Δρόσω, πως εκείνη τον προκάλεσε, μετά ξελόγιασε και τον ίδιο και στο τέλος τον Κωνσταντή. Εδώ το Twitter είχε κάποιους ενδοιασμούς και δεν συμφώνησε με τον Νικηφόρο κατακρίνοντας τον, όμως η ερμηνεία του Αναστάση και της Έλλης, αποθεώθηκε.

Στη συνέχεια σειρά πήρε ο Λάμπρος ο οποίος τα είπε ένα χεράκι στη Δρόσω για τη συμπεριφορά της τόσο απέναντι στην Ασημίνα, όσο και στην Ελένη που δεν υπολόγισε στιγμή τα έξι χρόνια που πέρασε στη φυλακή και όλα τα βασανιστήρια.

Δες στη gallery που ακολουθεί όλα τα tweets που γράφτηκαν για το χθεσινό επεισόδιο.